O tarta sarata cu spanac.

Ingrediente
Aluat de foietaj

  • 500 g spanac fiert si stors bine
  • 250 g urda de vaci
  • 2 oua
  • parmezan ras

Mod de preparare

Se da spanacul la tigaie cu o lingura de ulei de masline, pana se evapora toata apa, se lasa sa se raceasca; se incorporeaza urda,ouale si se sareaza dupa gust.
Se acopera o tava rotunda cu hartie pergament, se intinde aluatul la baza, se inteapa din loc in loc cu furculita si se umple cu compozitia obtinuta.
Se presara cu parmezan deasupra si se da la cuptor 180 timp de 30-30min pana ce se rumeneste frumos.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Vera Anda


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri