Ingrediente
Aluat de foietaj
- 500 g spanac fiert si stors bine
- 250 g urda de vaci
- 2 oua
- parmezan ras
Mod de preparare
Se da spanacul la tigaie cu o lingura de ulei de masline, pana se evapora toata apa, se lasa sa se raceasca; se incorporeaza urda,ouale si se sareaza dupa gust.
Se acopera o tava rotunda cu hartie pergament, se intinde aluatul la baza, se inteapa din loc in loc cu furculita si se umple cu compozitia obtinuta.
Se presara cu parmezan deasupra si se da la cuptor 180 timp de 30-30min pana ce se rumeneste frumos.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vera Anda
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei