Ingrediente
Aluat de foietaj
- 500 g spanac fiert si stors bine
- 250 g urda de vaci
- 2 oua
- parmezan ras
Mod de preparare
Se da spanacul la tigaie cu o lingura de ulei de masline, pana se evapora toata apa, se lasa sa se raceasca; se incorporeaza urda,ouale si se sareaza dupa gust.
Se acopera o tava rotunda cu hartie pergament, se intinde aluatul la baza, se inteapa din loc in loc cu furculita si se umple cu compozitia obtinuta.
Se presara cu parmezan deasupra si se da la cuptor 180 timp de 30-30min pana ce se rumeneste frumos.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vera Anda
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare