Ingrediente
Aluat de foietaj
- 500 g spanac fiert si stors bine
- 250 g urda de vaci
- 2 oua
- parmezan ras
Mod de preparare
Se da spanacul la tigaie cu o lingura de ulei de masline, pana se evapora toata apa, se lasa sa se raceasca; se incorporeaza urda,ouale si se sareaza dupa gust.
Se acopera o tava rotunda cu hartie pergament, se intinde aluatul la baza, se inteapa din loc in loc cu furculita si se umple cu compozitia obtinuta.
Se presara cu parmezan deasupra si se da la cuptor 180 timp de 30-30min pana ce se rumeneste frumos.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vera Anda
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară