Ingrediente
- rosii 3 buc
- ardei gras 2 buc
- masline 150 g
- cascaval 200 g
- sunca de paraga 200 gr(sau piept de pui prajit)
- porumb fiert 1 cutie
- dressing de salata 1 sticla
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Rosiile si ardeii se taie cubulete, la fel si si cascavalul si sunca. Daca se foloseste piept de pui, se taie pieptul felii, se prajeste in putin ulei, apoi se taie cubulete dupa ce s-a racit. Maslinele se taie feliute, dupa ce li s-a scos simburele.
Dupa ce s-au taiat cubulete, ingredientele se amesteca toate intr-un bol se adauga porumb fiert din cutie, dupa ce s-a scurs bine, apoi se sareaza si se pipareaza dupa gust. Se pune peste toate dressing de salata pe baza de iaurt si se amesteca bine.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Doina Petrovici
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!