Ingrediente
- rosii 3 buc
- ardei gras 2 buc
- masline 150 g
- cascaval 200 g
- sunca de paraga 200 gr(sau piept de pui prajit)
- porumb fiert 1 cutie
- dressing de salata 1 sticla
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Rosiile si ardeii se taie cubulete, la fel si si cascavalul si sunca. Daca se foloseste piept de pui, se taie pieptul felii, se prajeste in putin ulei, apoi se taie cubulete dupa ce s-a racit. Maslinele se taie feliute, dupa ce li s-a scos simburele.
Dupa ce s-au taiat cubulete, ingredientele se amesteca toate intr-un bol se adauga porumb fiert din cutie, dupa ce s-a scurs bine, apoi se sareaza si se pipareaza dupa gust. Se pune peste toate dressing de salata pe baza de iaurt si se amesteca bine.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Doina Petrovici
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani