Ingrediente
- rosii 3 buc
- ardei gras 2 buc
- masline 150 g
- cascaval 200 g
- sunca de paraga 200 gr(sau piept de pui prajit)
- porumb fiert 1 cutie
- dressing de salata 1 sticla
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Rosiile si ardeii se taie cubulete, la fel si si cascavalul si sunca. Daca se foloseste piept de pui, se taie pieptul felii, se prajeste in putin ulei, apoi se taie cubulete dupa ce s-a racit. Maslinele se taie feliute, dupa ce li s-a scos simburele.
Dupa ce s-au taiat cubulete, ingredientele se amesteca toate intr-un bol se adauga porumb fiert din cutie, dupa ce s-a scurs bine, apoi se sareaza si se pipareaza dupa gust. Se pune peste toate dressing de salata pe baza de iaurt si se amesteca bine.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Doina Petrovici
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară