Ingrediente
- 1 morcov
- 1 ardei
- 1 ceapa,
- 6 copanele de pui
- delikat
- 100 ml ulei
Mod de preparare
Se pun copanelele in tava , se taie morcovul rondele, ardei si ceapa taiate pestisor. Se pun legumele in tava peste copanele, se pune apa cat cuprinde , se presara delikat de pui sau sare in functie de preferinte. Se da la cuptor. Cand incep sa se rumeneasca se presara putin ulei deasupra.
Se consuma de preferinta cu un piure de cartofi alaturi.
Aceasta reteta este foarte indragita de copii care mananca si legumele pasate si carnita care este bine fiarta.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Daniela Ginju
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri