Ingrediente
- 1 morcov
- 1 ardei
- 1 ceapa,
- 6 copanele de pui
- delikat
- 100 ml ulei
Mod de preparare
Se pun copanelele in tava , se taie morcovul rondele, ardei si ceapa taiate pestisor. Se pun legumele in tava peste copanele, se pune apa cat cuprinde , se presara delikat de pui sau sare in functie de preferinte. Se da la cuptor. Cand incep sa se rumeneasca se presara putin ulei deasupra.
Se consuma de preferinta cu un piure de cartofi alaturi.
Aceasta reteta este foarte indragita de copii care mananca si legumele pasate si carnita care este bine fiarta.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Daniela Ginju
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.
Linie telefonică gratuită pentru servicii medicale, pentru refugiații din Ucraina