Ingrediente
- 1 morcov
- 1 ardei
- 1 ceapa,
- 6 copanele de pui
- delikat
- 100 ml ulei
Mod de preparare
Se pun copanelele in tava , se taie morcovul rondele, ardei si ceapa taiate pestisor. Se pun legumele in tava peste copanele, se pune apa cat cuprinde , se presara delikat de pui sau sare in functie de preferinte. Se da la cuptor. Cand incep sa se rumeneasca se presara putin ulei deasupra.
Se consuma de preferinta cu un piure de cartofi alaturi.
Aceasta reteta este foarte indragita de copii care mananca si legumele pasate si carnita care este bine fiarta.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Daniela Ginju
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie