Ingrediente
- 3 oua
- 2 cani de zahar
- 1 cana de ulei
- 2 cani de lapte
- 1 lingurita de bicarbonat
- putina zeama de lamaie
- esenta de rom
- putina cacao
Mod de preparare
Se pun oule intregi cu cele doua cani de zahar si se bat cu mixerul pana fac putina spuma,apoi se adauga uleiul treptat dupa care se pune laptele, se incorporeaza bine si se pune faina cat cuprinde, dar sa ramana coca moale, curgatoare, apoi se pune 1 lingurita de bicarbonat de sodiu direct in coca si putina zeama de lamaie se amesteca bine,dar nu prea mult si se toarna in 2 tavi mai maricele de chek,juma-tate din compozitie,cealalta jumatate se amesteca cu putina cacao (dupa dorinta) si esenta de rom, se pune in tavi si se fac niste cercuri cu scobitoarea.
Cine doreste poate pune si coaja rasa de lamaie sau portocala, se da la cuptor la foc economic,cand este gata se pudreaza (cine doreste).
Pofta buna!
O reteta propusa de : Pop Florica
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei