Ingrediente
- 3 oua
- 2 cani de zahar
- 1 cana de ulei
- 2 cani de lapte
- 1 lingurita de bicarbonat
- putina zeama de lamaie
- esenta de rom
- putina cacao
Mod de preparare
Se pun oule intregi cu cele doua cani de zahar si se bat cu mixerul pana fac putina spuma,apoi se adauga uleiul treptat dupa care se pune laptele, se incorporeaza bine si se pune faina cat cuprinde, dar sa ramana coca moale, curgatoare, apoi se pune 1 lingurita de bicarbonat de sodiu direct in coca si putina zeama de lamaie se amesteca bine,dar nu prea mult si se toarna in 2 tavi mai maricele de chek,juma-tate din compozitie,cealalta jumatate se amesteca cu putina cacao (dupa dorinta) si esenta de rom, se pune in tavi si se fac niste cercuri cu scobitoarea.
Cine doreste poate pune si coaja rasa de lamaie sau portocala, se da la cuptor la foc economic,cand este gata se pudreaza (cine doreste).
Pofta buna!
O reteta propusa de : Pop Florica
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară