Ingrediente
- 3 oua
- 2 cani de zahar
- 1 cana de ulei
- 2 cani de lapte
- 1 lingurita de bicarbonat
- putina zeama de lamaie
- esenta de rom
- putina cacao
Mod de preparare
Se pun oule intregi cu cele doua cani de zahar si se bat cu mixerul pana fac putina spuma,apoi se adauga uleiul treptat dupa care se pune laptele, se incorporeaza bine si se pune faina cat cuprinde, dar sa ramana coca moale, curgatoare, apoi se pune 1 lingurita de bicarbonat de sodiu direct in coca si putina zeama de lamaie se amesteca bine,dar nu prea mult si se toarna in 2 tavi mai maricele de chek,juma-tate din compozitie,cealalta jumatate se amesteca cu putina cacao (dupa dorinta) si esenta de rom, se pune in tavi si se fac niste cercuri cu scobitoarea.
Cine doreste poate pune si coaja rasa de lamaie sau portocala, se da la cuptor la foc economic,cand este gata se pudreaza (cine doreste).
Pofta buna!
O reteta propusa de : Pop Florica
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit
Legea Dualității: cum integrăm partea luminoasă și pe cea întunecoasă în plan personal și profesional