500 g branza de vaci, 3 oua fierte si unul crud, o ceapa rasa pe razatoare, mustar, ulei, sare , piper
Mod de preparare si pregatire:
din ouale fierte (galbenusurile) si cel crud se face o maioneza cu ulei, mustar si se amesteca cu branza de vaci bine framantata, se pune si albusul fiert si tocat marunt, ceapa rasa si piper. se da la rece si se consuma intinsa pe paine.
Trimis de : chiriac catalina (kata0587)
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!