Blat:
-6 oua
-6 lg. zahar
-6 lg. faina
CREMA DE VANILIE:
-5 galbenusuri
-8 lg zahar
-5 lg. faina
-2 cani lapte
-½ pachet margarina
CREMA NESS:
-5 albuse
-15 lg zahar
-2 lgt. ness
-zeama de la ½ lamaie
Mod de preparare
Se face un blat si se coace in tava unsa.
Se fierbe pe foc pana se ingroasa apoi cand e calduta se adauga margarina.
Albusele se bat spuma cu 5 lg zahar si se incorporeaza cu caramelul obtinut din cele 10 lg. de zahar. Se bate pana se ingroasa apoi se adauga nesul si zeama de lamaie.
Pe blatul de pandispan se pune crema de vanilie apoi crema de ness se orneaza cu nuca prajita si macinata.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Brandusa Gavrila
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri