Blat:
-6 oua
-6 lg. zahar
-6 lg. faina
CREMA DE VANILIE:
-5 galbenusuri
-8 lg zahar
-5 lg. faina
-2 cani lapte
-½ pachet margarina
CREMA NESS:
-5 albuse
-15 lg zahar
-2 lgt. ness
-zeama de la ½ lamaie
Mod de preparare
Se face un blat si se coace in tava unsa.
Se fierbe pe foc pana se ingroasa apoi cand e calduta se adauga margarina.
Albusele se bat spuma cu 5 lg zahar si se incorporeaza cu caramelul obtinut din cele 10 lg. de zahar. Se bate pana se ingroasa apoi se adauga nesul si zeama de lamaie.
Pe blatul de pandispan se pune crema de vanilie apoi crema de ness se orneaza cu nuca prajita si macinata.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Brandusa Gavrila
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!