Blat:
-6 oua
-6 lg. zahar
-6 lg. faina
CREMA DE VANILIE:
-5 galbenusuri
-8 lg zahar
-5 lg. faina
-2 cani lapte
-½ pachet margarina
CREMA NESS:
-5 albuse
-15 lg zahar
-2 lgt. ness
-zeama de la ½ lamaie
Mod de preparare
Se face un blat si se coace in tava unsa.
Se fierbe pe foc pana se ingroasa apoi cand e calduta se adauga margarina.
Albusele se bat spuma cu 5 lg zahar si se incorporeaza cu caramelul obtinut din cele 10 lg. de zahar. Se bate pana se ingroasa apoi se adauga nesul si zeama de lamaie.
Pe blatul de pandispan se pune crema de vanilie apoi crema de ness se orneaza cu nuca prajita si macinata.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Brandusa Gavrila
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?