Prajitura cu ness

Blat:
-6 oua
-6 lg. zahar
-6 lg. faina
CREMA DE VANILIE:
-5 galbenusuri
-8 lg zahar
-5 lg. faina
-2 cani lapte
-½ pachet margarina
CREMA NESS:
-5 albuse
-15 lg zahar
-2 lgt. ness
-zeama de la ½ lamaie
Mod de preparare
Se face un blat si se coace in tava unsa.
Se fierbe pe foc pana se ingroasa apoi cand e calduta se adauga margarina.
Albusele se bat spuma cu 5 lg zahar si se incorporeaza cu caramelul obtinut din cele 10 lg. de zahar. Se bate pana se ingroasa apoi se adauga nesul si zeama de lamaie.
Pe blatul de pandispan se pune crema de vanilie apoi crema de ness se orneaza cu nuca prajita si macinata.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Brandusa Gavrila
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse