Ingrediente
Pt 4 persoane:
- 4 oua
- 4 dovlecei
- 100g parmezan ras
- ulei de masline
Mod de preparare
Se spala dovleceii si li se elimina codita si varful (nu se curata de coaja deoarece contine substante nutritive). Se taie rondele de 1cm, se dau la tigaie cu o lingura de ulei de masline timp de 10-15min, se sareaza (se poate folosi un cub vegetal pt un gust deosebit); la final se poate presara cu patrunjel tocat marunt.
Ouale se bat spuma dupa care se incorporeaza parmezanul ras si se varsa in tigaie peste dovlecei. Se coace pe ambele parti avand grija sa nu se faramiteze (se intoarce cu ajutorul unui capac intins).
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vera Anda
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse