Ingrediente
- 1 kg de mere
- 1/2 kg zah�r
- 1 pache�el de zah�r vanilaz
- 1 lingurit� ras� de scor�i�oar�
- 1 pachet mic de biscui�i simpli
- 1 pachet de crem� pentru tarte cu fructe "Dr. Otcker"
- 250 ml lapte rece
Mod de preparare
Se curata merele de coaja, se dau pe razatoare, se amesteca cu zaharul si scortisoara, se storc de suc si se pun la foc foarte mic la calit.
Se aseaza pe o tava biscuiti, aliniati cate doi, se aseaza peste ei merele rase si calite, iar peste mere se aseaza un alt strat de biscuiti.
Intre timp am preparat crema imunatatindu-i gustul cu un plic de zahar vanilat, acesta se va turna peste tortul de mere, avand grija sa fie o crema mai consistenta - nu apoasa, pentru a adera bine peste mere si biscuiti.
Se poate orna cu un gem de caise.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Oprescu Magdalena
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?