Ingrediente
- 1 kg de mere
- 1/2 kg zahr
- 1 pacheel de zahr vanilaz
- 1 lingurit ras de scorioar
- 1 pachet mic de biscuii simpli
- 1 pachet de crem pentru tarte cu fructe "Dr. Otcker"
- 250 ml lapte rece
Mod de preparare
Se curata merele de coaja, se dau pe razatoare, se amesteca cu zaharul si scortisoara, se storc de suc si se pun la foc foarte mic la calit.
Se aseaza pe o tava biscuiti, aliniati cate doi, se aseaza peste ei merele rase si calite, iar peste mere se aseaza un alt strat de biscuiti.
Intre timp am preparat crema imunatatindu-i gustul cu un plic de zahar vanilat, acesta se va turna peste tortul de mere, avand grija sa fie o crema mai consistenta - nu apoasa, pentru a adera bine peste mere si biscuiti.
Se poate orna cu un gem de caise.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Oprescu Magdalena
Nu lăsăm pe nimeni în urmă: o campanie Autism Voice dedicată adolescenților și adulților cu autism
Ne luăm adio de la vechimea în muncă pe bani. De când dispare această opțiune pentru români
Nereguli periculoase pentru viața copiilor, constatate la locuri de joacă de prefectul Capitalei
Podul Grant, închis pentru reparații: șantierul ar putea dura doi ani. Rute ocolitoare pentru șoferi