Ingrediente
- 1 kg de mere
- 1/2 kg zah�r
- 1 pache�el de zah�r vanilaz
- 1 lingurit� ras� de scor�i�oar�
- 1 pachet mic de biscui�i simpli
- 1 pachet de crem� pentru tarte cu fructe "Dr. Otcker"
- 250 ml lapte rece
Mod de preparare
Se curata merele de coaja, se dau pe razatoare, se amesteca cu zaharul si scortisoara, se storc de suc si se pun la foc foarte mic la calit.
Se aseaza pe o tava biscuiti, aliniati cate doi, se aseaza peste ei merele rase si calite, iar peste mere se aseaza un alt strat de biscuiti.
Intre timp am preparat crema imunatatindu-i gustul cu un plic de zahar vanilat, acesta se va turna peste tortul de mere, avand grija sa fie o crema mai consistenta - nu apoasa, pentru a adera bine peste mere si biscuiti.
Se poate orna cu un gem de caise.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Oprescu Magdalena
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse