Ingrediente
- 1 kg de mere
- 1/2 kg zahr
- 1 pacheel de zahr vanilaz
- 1 lingurit ras de scorioar
- 1 pachet mic de biscuii simpli
- 1 pachet de crem pentru tarte cu fructe "Dr. Otcker"
- 250 ml lapte rece
Mod de preparare
Se curata merele de coaja, se dau pe razatoare, se amesteca cu zaharul si scortisoara, se storc de suc si se pun la foc foarte mic la calit.
Se aseaza pe o tava biscuiti, aliniati cate doi, se aseaza peste ei merele rase si calite, iar peste mere se aseaza un alt strat de biscuiti.
Intre timp am preparat crema imunatatindu-i gustul cu un plic de zahar vanilat, acesta se va turna peste tortul de mere, avand grija sa fie o crema mai consistenta - nu apoasa, pentru a adera bine peste mere si biscuiti.
Se poate orna cu un gem de caise.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Oprescu Magdalena
Masa de Paste

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?