Ingrediente
- 3 kg ardei gras sau capia
- 1 l otet de 9 grade
- 1 l apa
- 60 g sare
Mod de preparare
Se coc ardeii grasi sau capia, se pun intr-un vas.Se acopera cu o punga de plastic.Dupa ce se racesc se curata foarte usor. Se aseaza ardeii in borcane mari, de preferinta cat se consuma la o masa.
Se toarna peste ei saramura fierbinte pregatita din otet, apa si sare. Se capseaza borcanele, se invelesc bine si se lasa de pe o zi pe alta sa se raceasca.
Iarna cand se consuma salata se poate adauga in sosul din borcan si putin usturoi pisat.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Petre Elena
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară