Ingrediente
- 3 kg ardei gras sau capia
- 1 l otet de 9 grade
- 1 l apa
- 60 g sare
Mod de preparare
Se coc ardeii grasi sau capia, se pun intr-un vas.Se acopera cu o punga de plastic.Dupa ce se racesc se curata foarte usor. Se aseaza ardeii in borcane mari, de preferinta cat se consuma la o masa.
Se toarna peste ei saramura fierbinte pregatita din otet, apa si sare. Se capseaza borcanele, se invelesc bine si se lasa de pe o zi pe alta sa se raceasca.
Iarna cand se consuma salata se poate adauga in sosul din borcan si putin usturoi pisat.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Petre Elena
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!