Ingrediente
- 3 kg ardei gras sau capia
- 1 l otet de 9 grade
- 1 l apa
- 60 g sare
Mod de preparare
Se coc ardeii grasi sau capia, se pun intr-un vas.Se acopera cu o punga de plastic.Dupa ce se racesc se curata foarte usor. Se aseaza ardeii in borcane mari, de preferinta cat se consuma la o masa.
Se toarna peste ei saramura fierbinte pregatita din otet, apa si sare. Se capseaza borcanele, se invelesc bine si se lasa de pe o zi pe alta sa se raceasca.
Iarna cand se consuma salata se poate adauga in sosul din borcan si putin usturoi pisat.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Petre Elena
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?