Ingrediente
- 1 litru lapte batut
- 1 pachet foi de placinta
- 6 oua
- 4 linguri zahar
- 1 plic zahar vanilat
- 100 g stafide
- coaja de la o lamaie
Mod de preparare
Se amesteca laptele batut cu ouale batute, zaharul, stafidele, zaharul vanilat si coaja de lamaie.
Se unge o tava cu putin ulei apoi se pun una-doua foi si se adauga doua polonice din compozitie, apoi procedam la fel pana terminam compozitia si foile in acelasi timp. Se sfarseste cu foaie.
Se lasa la cuptor cca 40 min la foc potrivit.
Se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Butnaru Andreea
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !