Ingrediente
- 1 litru lapte batut
- 1 pachet foi de placinta
- 6 oua
- 4 linguri zahar
- 1 plic zahar vanilat
- 100 g stafide
- coaja de la o lamaie
Mod de preparare
Se amesteca laptele batut cu ouale batute, zaharul, stafidele, zaharul vanilat si coaja de lamaie.
Se unge o tava cu putin ulei apoi se pun una-doua foi si se adauga doua polonice din compozitie, apoi procedam la fel pana terminam compozitia si foile in acelasi timp. Se sfarseste cu foaie.
Se lasa la cuptor cca 40 min la foc potrivit.
Se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Butnaru Andreea
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei