Ingrediente
- 1 litru lapte batut
- 1 pachet foi de placinta
- 6 oua
- 4 linguri zahar
- 1 plic zahar vanilat
- 100 g stafide
- coaja de la o lamaie
Mod de preparare
Se amesteca laptele batut cu ouale batute, zaharul, stafidele, zaharul vanilat si coaja de lamaie.
Se unge o tava cu putin ulei apoi se pun una-doua foi si se adauga doua polonice din compozitie, apoi procedam la fel pana terminam compozitia si foile in acelasi timp. Se sfarseste cu foaie.
Se lasa la cuptor cca 40 min la foc potrivit.
Se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Butnaru Andreea
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară