Ingrediente
- 3 kg ardei gras sau capia
- 1 l otet de 9 grade
- 1 l apa
- 60 g sare
Mod de preparare
Se coc ardeii grasi sau capia, se pun intr-un vas.Se acopera cu o punga de plastic.Dupa ce se racesc se curata foarte usor. Se aseaza ardeii in borcane mari, de preferinta cat se consuma la o masa.
Se toarna peste ei saramura fierbinte pregatita din otet, apa si sare. Se capseaza borcanele, se invelesc bine si se lasa de pe o zi pe alta sa se raceasca.
Iarna cand se consuma salata se poate adauga in sosul din borcan si putin usturoi pisat.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Petre Elena
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse