- 2 ¼ cesti faina
- 2 ¼ lingurite praf de copt
- ½ lingurita sare
- 1 ceasca unt
-2 cesti zahar brun
- 4 oua
- ½ ceasca Jack Daniel's® Tennessee Whiskey
- 1 ceasca arahide maruntite (chopped pecans)
- 1 pachet (200 g) fulgi de ciocolata semi-dulci
- Glazura calda de whiskey cu unt
Mod de preparare
Se amesteca faina, praful de copt si sarea intr-un recipient de dimensiuni medii. Amestecul se pune deoparte. Se topeste untul intr-o tava spatioasa, la foc mic. Se indeparteaza tava de pe foc. Separat, se amesteca zaharul brun, ouale, faina si Jack Daniel's, amestecand bine dupa adaugarea fiecarui ingredient.
Aluatul rezultat se toarna in tava peste untul topit. Se presara uniform fulgii de ciocolata si arahidele. Se coace 45 - 50 de minute, pana cand mijlocul blatului este solid iar marginile incep sa se desprinda de peretii vasului. Se raceste blatul pe un stativ de sarma si se acopera cu glazura. Se servesc 16 portii.
Pofta buna!
O reteta propusa de Sorina Pirlea
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit
Legea Dualității: cum integrăm partea luminoasă și pe cea întunecoasă în plan personal și profesional