O metoda de a pregati altfel de chipsuri.
Ingrediente
(pentru 4 persoane)
-1 ceapa
-1-2 lg ulei
-400 g carne tocata
-Sare
-Boia de ardei
-Praf de Chilli
-1 doza de fasole rosie
-1 pachet de rosii pasate
-100g gouda razuiza
-1 punga(250 g) de chipsuri de porumb
-100 g smantana
Mod de preparare
Ceapa se taie marunt si se prajeste in ulei, se adauga carnea toccata, se prajeste, se condimenteaza cu sare, piper, boia si praf chilli. Fasolea din doza se spala cu apa rece si se lasa la stors si apoi se adauga peste carnea tocata, se adauga si rosiile pasate si se prajeste scurt. Se mai condimenteaza daca trebuie.
Chipsurile se pun in forma de cuptor, pe deasupra se pune amestecul de carne tocata, se adauga aopi smantana si branza razuita se lasa apoi 10-15 minute in cupor.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Lacramioara Paula
Chipsuri de porumb cu carne tocata si fasole

- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- chipsuri de porumb
- gouda razuiza
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse