O prajitura delicioasa cu gem de fructe.
Ingrediente
- o cana de morcov ras pe razatoarea mica
- 100 ml de ulei
- 100 g zahar
- un praf de copt dizolvat in apa cu putin otet
- zahar vanilat
- faina alba cat cuprinde pentru a face aluatul
Mod de preparare
Se amesteca totul si se obtin doua foi moi de marimea tavii si forma dorita. Se aseaza prima foaie in tava cu grija sa nu se rupa si se unge cu un gem de fructe mai tare, apoi se pune cea de-a doua foaie peste si se baga la cuptor la foc potrivit cam 30-35 de min.
Dupa coacere se lasa la racit se taie in forme dorite(romburi/patrate,etc..) si se pudreza cu zahar pudra...sunt un deliciu!!
Pofta buna!
O reteta propusa de Aliandra
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!