Ingrediente
- 1 pachet margarina
- 3 linguri pline cu varf zahar pudra
- 1 cana cu nuca
- 1 cana faina
- zahar pudra pentru pudrat
Mod de preparare
Se pun intr-o tava nuca taiata in jumatati si se da la cuptor la foc mic circa 20 min, se lasa apoi sa se raceasca.
Se freaca margarina cu zaharul pudra si un varf de sare pana se topeste zaharul;apoi adaugi nuca sfaramata si faina. Se amesteca pana se omogenizeaza totul si se da la frigider 30 minute.
Se scoate aluatul si se fac bulgarasi cat o nuca pe care ii asezi in tava unsa si tapetata cu faina si se turtesc usor. Deasupra fiecarei prajiturele se pune o bucatica de nuca si se dau la cuptor 25 minute.
Se scot si se lasa putin la racit, apoi se dau prin zahar pudra.
Sunt delicioase!
Pofta buna!
O reteta propusa de Anca
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?