- un piept de pui
- ulei
- vegeta
- 2 linguri de mustar
- 400 g smantana
Mod de preparare
Se toaca cu cutitul un piept de pui fara piele, se pune in ulei incins pe foc pana carnea devine alba, se adauga vegeta, piper dupa gust, 2 linguri mustar clasic si un pahar de 400 grame de smantana si se mesteca pe foc pana se omogenizeaza totul, iar dupa 3 minute pe foc se opreste fierberea.
Se serveste cu orez cu bobul lung fiert cu sare.
Pentru a arata bine pe platou se aseaza in mijloc puiul iar pe margine ca o coronita se aseaza orezul pe care il hasuram cu ketchup
Pofta buna!
O reteta propusa de Mihaela
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.