- un piept de pui
- ulei
- vegeta
- 2 linguri de mustar
- 400 g smantana
Mod de preparare
Se toaca cu cutitul un piept de pui fara piele, se pune in ulei incins pe foc pana carnea devine alba, se adauga vegeta, piper dupa gust, 2 linguri mustar clasic si un pahar de 400 grame de smantana si se mesteca pe foc pana se omogenizeaza totul, iar dupa 3 minute pe foc se opreste fierberea.
Se serveste cu orez cu bobul lung fiert cu sare.
Pentru a arata bine pe platou se aseaza in mijloc puiul iar pe margine ca o coronita se aseaza orezul pe care il hasuram cu ketchup
Pofta buna!
O reteta propusa de Mihaela
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară