Ce parere ai de pui cu mustar?
Ingrediente

- un piept de pui
- ulei
- vegeta
- 2 linguri de mustar
- 400 g smantana

Mod de preparare

Se toaca cu cutitul un piept de pui fara piele, se pune in ulei incins pe foc pana carnea devine alba, se adauga vegeta, piper dupa gust, 2 linguri mustar clasic si un pahar de 400 grame de smantana si se mesteca pe foc pana se omogenizeaza totul, iar dupa 3 minute pe foc se opreste fierberea.

Se serveste cu orez cu bobul lung fiert cu sare.

Pentru a arata bine pe platou se aseaza in mijloc puiul iar pe margine ca o coronita se aseaza orezul pe care il hasuram cu ketchup

Pofta buna!

O reteta propusa de Mihaela

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri