- un piept de pui
- ulei
- vegeta
- 2 linguri de mustar
- 400 g smantana
Mod de preparare
Se toaca cu cutitul un piept de pui fara piele, se pune in ulei incins pe foc pana carnea devine alba, se adauga vegeta, piper dupa gust, 2 linguri mustar clasic si un pahar de 400 grame de smantana si se mesteca pe foc pana se omogenizeaza totul, iar dupa 3 minute pe foc se opreste fierberea.
Se serveste cu orez cu bobul lung fiert cu sare.
Pentru a arata bine pe platou se aseaza in mijloc puiul iar pe margine ca o coronita se aseaza orezul pe care il hasuram cu ketchup
Pofta buna!
O reteta propusa de Mihaela
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?