Piept de pui cu mustar

- un piept de pui
- ulei
- vegeta
- 2 linguri de mustar
- 400 g smantana
Mod de preparare
Se toaca cu cutitul un piept de pui fara piele, se pune in ulei incins pe foc pana carnea devine alba, se adauga vegeta, piper dupa gust, 2 linguri mustar clasic si un pahar de 400 grame de smantana si se mesteca pe foc pana se omogenizeaza totul, iar dupa 3 minute pe foc se opreste fierberea.
Se serveste cu orez cu bobul lung fiert cu sare.
Pentru a arata bine pe platou se aseaza in mijloc puiul iar pe margine ca o coronita se aseaza orezul pe care il hasuram cu ketchup
Pofta buna!
O reteta propusa de Mihaela
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare