Sos de gogosari

Pentru a pregati aceasta reteta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 3 kg gogosari
- 1 cana ulei
- 1/2 cana otet
- 3 linguri zahar
- 3 linguri mustar
- 3 linguri bulion
- 1 lingura sare
- 1 catel usturoi
Mod de pregatire
Gogosarii se spala bine si se taie felii.
Se pun la fiert intr-o oala impreuna cu celelalte ingrediente. Se tin pe foc timp de aproximativ 20 de minute.
Rezultatul final este un sos de gogosari care poate fi mancat ca atare sau folosit ca garnitura.
Daca aveti retineri puteti incerca cu jumatate din cantitate!
Astept comentarii!
Pofta buna!
O retetea propusa de Danuta
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse