Sos de gogosari

Pentru a pregati aceasta reteta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 3 kg gogosari
- 1 cana ulei
- 1/2 cana otet
- 3 linguri zahar
- 3 linguri mustar
- 3 linguri bulion
- 1 lingura sare
- 1 catel usturoi
Mod de pregatire
Gogosarii se spala bine si se taie felii.
Se pun la fiert intr-o oala impreuna cu celelalte ingrediente. Se tin pe foc timp de aproximativ 20 de minute.
Rezultatul final este un sos de gogosari care poate fi mancat ca atare sau folosit ca garnitura.
Daca aveti retineri puteti incerca cu jumatate din cantitate!
Astept comentarii!
Pofta buna!
O retetea propusa de Danuta
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!