Pentru a pregati aceasta reteta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 3 kg gogosari
- 1 cana ulei
- 1/2 cana otet
- 3 linguri zahar
- 3 linguri mustar
- 3 linguri bulion
- 1 lingura sare
- 1 catel usturoi
Mod de pregatire
Gogosarii se spala bine si se taie felii.
Se pun la fiert intr-o oala impreuna cu celelalte ingrediente. Se tin pe foc timp de aproximativ 20 de minute.
Rezultatul final este un sos de gogosari care poate fi mancat ca atare sau folosit ca garnitura.
Daca aveti retineri puteti incerca cu jumatate din cantitate!
Astept comentarii!
Pofta buna!
O retetea propusa de Danuta
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară