Pentru a pregati aceasta reteta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 3 kg gogosari
- 1 cana ulei
- 1/2 cana otet
- 3 linguri zahar
- 3 linguri mustar
- 3 linguri bulion
- 1 lingura sare
- 1 catel usturoi
Mod de pregatire
Gogosarii se spala bine si se taie felii.
Se pun la fiert intr-o oala impreuna cu celelalte ingrediente. Se tin pe foc timp de aproximativ 20 de minute.
Rezultatul final este un sos de gogosari care poate fi mancat ca atare sau folosit ca garnitura.
Daca aveti retineri puteti incerca cu jumatate din cantitate!
Astept comentarii!
Pofta buna!
O retetea propusa de Danuta
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.