Sa vedem de ce anume avem nevoie si cum se prepara:
Ingrediente
- 800 g spaghete
- 500 ml rosii
- 50 ml ulei
- 1 kg scoici
- 3 fire usturoi
- dafin
- piper
- sare
Mod de preparare
Aveti nevoie de o oala de 6 litri. Se pune apa sa fiarba si cand da in fiert se adauga spaghetele, mararul si se lasa pe foc timp de 20 de minute.
Scoicile se spala, se pun intr-un vas in apa cu sare si se incalzesc putin, pana cand cochiliile se desfac. Se scot din apa si se detaseaza carnea de cochilie si se pun in alt vas (supa de scoici se strecoara).
Usturoiul se toaca marunt si se face un sos cu sucul de rosii, ulei, foi de dafin, sare si piper.
Se amesteca sosul cu spaghetele, supa de scoici si carnea scoicilor. Compozitia se lasa sa fiarba la foc mic.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?