In cazul in care doritit sa va surprindeti prietenii prin talentele culinare acest fel de mancare este solutia de care aveati nevoie.
In cazul in care doritit sa va surprindeti prietenii prin talentele culinare acest fel de mancare este solutia de care aveati nevoie. Durata de preparare: 25 min (dintre care 15 min coacerea) Ingrediente (pentru 2 portii): - 300 gr carne de vitel, taiata feliute - un sfart de cana cu faina - 40 gr unt - 1/2 ceasca lichior Amaretto - 1/2 cana capsuni, taiate felii - 1/4 de cana smantana - 1/2 lingurita de scortisoara - 2 capsuni intregi
Mod de preparare: Untul se topeste intr-o tigaie la foc mediu. Bucatile de vitel se tapeteaza cu faina si se aseaza in tigaie dupa ce untul s-a incins. Se lasa la prajit pana cand capata o nuanta maronie. Atunci cand intoarceti bucatile de carne pentru a le praji si pe cealalta parte adugati feliile de capsuni langa cele de carne. Capsunile se vor inmuia imediat. In acest moment adugati lichiorul Amaretto. Aveti grija, s-ar putea sa formeze o flama, dar nu va ingrijorati, nu e suficient de fierbinte incat sa va arda. Bautura alcoolica va da un gust dulceag sosului. Adaugati apoi smantana si scortisoara si amestecati. Lasati sosul sa se ingroase cel putin 2 minute. Asezati bucatile de carne pe farfurii, adaugati sosul si asezonati cu capsunile pregatite la pasul anterior. Tot pentru un aspect placut, puteti folosi patrunjel. Pofta buna !
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară