In cazul in care doritit sa va surprindeti prietenii prin talentele culinare acest fel de mancare este solutia de care aveati nevoie.
In cazul in care doritit sa va surprindeti prietenii prin talentele culinare acest fel de mancare este solutia de care aveati nevoie. Durata de preparare: 25 min (dintre care 15 min coacerea) Ingrediente (pentru 2 portii): - 300 gr carne de vitel, taiata feliute - un sfart de cana cu faina - 40 gr unt - 1/2 ceasca lichior Amaretto - 1/2 cana capsuni, taiate felii - 1/4 de cana smantana - 1/2 lingurita de scortisoara - 2 capsuni intregi Mod de preparare: Untul se topeste intr-o tigaie la foc mediu. Bucatile de vitel se tapeteaza cu faina si se aseaza in tigaie dupa ce untul s-a incins. Se lasa la prajit pana cand capata o nuanta maronie. Atunci cand intoarceti bucatile de carne pentru a le praji si pe cealalta parte adugati feliile de capsuni langa cele de carne. Capsunile se vor inmuia imediat. In acest moment adugati lichiorul Amaretto. Aveti grija, s-ar putea sa formeze o flama, dar nu va ingrijorati, nu e suficient de fierbinte incat sa va arda. Bautura alcoolica va da un gust dulceag sosului. Adaugati apoi smantana si scortisoara si amestecati. Lasati sosul sa se ingroase cel putin 2 minute. Asezati bucatile de carne pe farfurii, adaugati sosul si asezonati cu capsunile pregatite la pasul anterior. Tot pentru un aspect placut, puteti folosi patrunjel. Pofta buna !
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri