1kg crap
200 grame ulei,
2 linguri pasta de tomate
400gr vin negru
sare
piper macinat
Mod de preparare:
Se curata crapul, se spala si se taie bucati. Se sareaza si se pune intr-o tava cu ulei si bucatele de peste. Se da la cuptor. Cand pestele s-a rumenit se adauga vin negru, piper macinat, pasta de bulion subtiata cu vin negru. Se lasa sa dea bine in clocot. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se aranjeaza pe un platou. Se poate garnisi cu ciuperci umplute sau inabusite.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Silvas Razvan (speedy110583)
Macrou in sos
Ingrediente:
-macrou congelat,
-1ceasca apa
-1ceasca ulei
-o jumatate de ceasca otet
-sare
-piper macinat
-foi de dafin
-2 cepe tocate marunt
-2 ardei grasi taiati fideluta
-8 rosii tocate marunt
Mod de preparare:
Asezi pestele in tava de teflon sau smaltuita, pui peste el toate celelalte ingrediente, completezi cu apa cat sa acopere pestele si dai tava la cuptor aproximativ 40 minute.
Cand e gata, scoti tava din cuptor si presari verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Elena Baciu (ag63bac)
Stiuca cu hrean
Timp de preparare: 1 ora; Dificultate: medie
Ingrediente:
1 stiuca mare
1 morcov
1 patrunjel
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor