7 retete delicioase pe baza de peste: Crap cu vin negru, Peste cu legume la tava, Salau garnisit cu gutui, Macrou in sos, Stiuca cu hrean, File de peste pane, Salata de ton.

1kg crap
200 grame ulei,
2 linguri pasta de tomate
400gr vin negru
sare
piper macinat

Mod de preparare:

Se curata crapul, se spala si se taie bucati. Se sareaza si se pune intr-o tava cu ulei si bucatele de peste. Se da la cuptor. Cand pestele s-a rumenit se adauga vin negru, piper macinat, pasta de bulion subtiata cu vin negru. Se lasa sa dea bine in clocot. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se aranjeaza pe un platou. Se poate garnisi cu ciuperci umplute sau inabusite.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Silvas Razvan (speedy110583)

Macrou in sos

Ingrediente:


-macrou congelat,
-1ceasca apa
-1ceasca ulei
-o jumatate de ceasca otet
-sare
-piper macinat
-foi de dafin
-2 cepe tocate marunt
-2 ardei grasi taiati fideluta
-8 rosii tocate marunt

Mod de preparare:

Asezi pestele in tava de teflon sau smaltuita, pui peste el toate celelalte ingrediente, completezi cu apa cat sa acopere pestele si dai tava la cuptor aproximativ 40 minute.
Cand e gata, scoti tava din cuptor si presari verdeata tocata marunt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Pofta buna!

O reteta propusa de: Elena Baciu (ag63bac)

Stiuca cu hrean

Timp de preparare: 1 ora; Dificultate: medie

Ingrediente:

1 stiuca mare
1 morcov
1 patrunjel


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri