Ingrediente:
700 g piept de pui
2 morcovi medii
1 radacina de telina
1 legatura patrunjel proaspat
1 legatura de ceapa verde
150 g stevie, lopoda sau spanac
1 ardei gras
2 cartofi mai mici
3 rosii
60 g branza de vaca
60 g svaiter
4 oua
60 g unt
6 lingurite de smantana
putin ulei
60 g faina
sare
piper
Preparare:
Intai de toate, intr-o oala mai mare, radacinoasele se pun la fiert in 4 litri de apa si ulterior se adauga cartofii taiati potrivit si rosiile. Dupa ce s-au fiert, se scot din apa pe un platou, adaugandu-se apoi in apa fiarta restul legumelor: ceapa, ardeiul si la urma spanacul. Odata ce s-au fiert si acestea, se scot din apa si se pun pe o alta farfurie, separat.
Dupa ce s-au racit, legumele din prima si a doua transa se taie marunt, tot separat, si se amesteca cu cate un ou si jumatate din pieptul de pui tocat. Se condimeanteaza cu sare si piper. Svaiterul tocat foarte marunt sau dat prin razatoare se amesteca cu branzica de vaca, adaugandu-se un ou si putina faina pentru a se inchega. Se fac perisoare micute din cele trei paste si se trec prin faina dupa care se prajesc intr-o baie de unt si ulei. Intr-un alt castronel, se bate un ou, amestecandu-se cu smantana si oleaca de smantana. Oul se adauga in zeama ramasa de la fiertul legumelor. Dupa gust, se adauga sare si se lasa sa mai fiarba pentru inca un sfert de ora. Supa de legume se serveste calda, adaugandu-se in farfurii gogonele diferite de legume.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară