Revista Felicia iti ofera o dubla surpriza: un supliment cu retete delicioase pe care le poti gati de Paste pentru cei dragi si cele mai frumoase povesti si experiente personale ale vedetelor Antenelor, legate de Invierea Domnului!

Cele 32 de pagini ale suplimentului "Bucate pentru sufletul tau" vor ajuta gospodinele sa pregateasca o masa de Paste savuroasa si imbelsugata, mai ales ca retetele au fost facute de unul dintre cei mai buni bucatari romani, Constantin Stanciu.

„Nu este greu sa gatesti, daca pui suflet si daca iti place. Iar Pastele este o ocazie numai buna sa facem bucate romanesti si nu numai, bucate deosebite”, afirma maestrul bucatar care a gatit in restaurante faimoase din Marea Britanie, Austria si Insulele Cayman.

Suplimentul oferit de Felicia iti dezvaluie care sunt cele mai potrivite ingrediente naturale cu care poti vopsi ouale si care sunt micile secrete care te vor ajuta sa prepari cele mai bune bucate traditionale: drob si bors de miel, stufat, pasca si cozonac.Pentru o masa speciala de Paste, Felicia iti ofera cateva retete inedite: tarta cu oua de prepelita, crostini cu somon afumat, cartofi wedges sau sparanghel cu prosciutto, file de ton negru cu ierburi aromate sau parfait de fistic cu ciocolata alba.

Pe langa retete, Revista Felicia consemneaza cele mai frumoase amintiri legate de sarbatorile pascale, dar si cu ce ganduri intimpina Nasterea Domnului vedetele Antenelor - Alessandra Stoicescu, Lucian Mandruta, Gabriela Vranceanu Firea, Andreea Berecleanu, Andrei Zaharescu, Geta Voinea, Roxana Ionescu, Crina Abrudan, Simona Gherghe si Mihaela Tatu. Evocate cu emotie si duiosie, povestile acestora iti vor aduce aminte de bunici si de copilarie si te vor inspira sa fii mai bun si mai iertator.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Pentru Alessandra Stoicescu, Pastele este sarbatoarea de suflet. „Toate serile de Paste sunt speciale pentru ca parcurgi acel drum al luminii, pe jos, catre a-L intilni pe Dumnezeu”, spune Alessandra.

Lucian Mandruta asteapta cu nerabdare Pastele, pe care il va sarbatori alaturi de cei dragi si de cel mai tanar membru al familiei, nepotica Dana.

„Cele mai frumoase Sfinte Sarbatori de Paste din copilarie au fost cele in care mergeam cu familia la Biserica „Sfantul Gheorghe” din centrul Bacaului, luam lumina la miezul noptii si apoi ne revenea sarcina de a pastra lumanarile aprinse pana acasa. Acum pastrez traditia si in Bucuresti, alaturi de fiul meu Tudor si sotul meu Rasvan”, marturiseste Gabriela Vranceanu Firea.

„Faceam cu mare placere compozitia pentru pasca, si, ca sa fie foarte buna, trebuia sa fie deja mancata pe jumatate. Anul acesta, de Paste, voi reedita bucuria acestei sarbatori la Iasi, alaturi de familia mea”, marturiseste Geta Voinea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri