Revista Felicia iti ofera o dubla surpriza: un supliment cu retete delicioase pe care le poti gati de Paste pentru cei dragi si cele mai frumoase povesti si experiente personale ale vedetelor Antenelor, legate de Invierea Domnului!

Pentru Andreea Berecleanu, sarbatorile de Paste sunt legate „de bunici si de traditii, de Joia Mare si de Vinerea Mare, de trecutul pe sub masa in haine noi si de inconjurul Bisericii, de fabricarea paharului pentru lumanare.” Pentru Andrei Zaharescu, Pastele inseamna emotie si amintiri foarte dragi.

Roxana Ionescu si Mihaela Tatu isi amintesc traditii indragite: calcatul pe iarba, spalatul cu apa sfintita si stropitul fetelor.

Crina Abrudan povesteste despre ouale incondeiate cu ajutorul unchiului sau. „Mama a fost nevoita sa mai puna oua la fiert, ca sa punem pe masa, totusi, un cos cu cateva oua frumos vopsite”, spune Crina. Simona Gherghe dezvaluie cea mai frumoasa amintire legata de Paste, cand in noaptea de Inviere a nins ca in miezul iernii. Simona va petrece sarbatorile alaturi de familie, in casa bunicii din judetul Buzau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri