INGREDIENTE NECESARE PENTRU TIRAMISU DE VARA:
- 200 gr piscoturi
- 3 galbenusuri
- 120 gr zahar
- 250 gr mascarpone
- 200 ml smantana pt frisca
- 200 ml cafea cu lapte+ 1 lingura Baileys
- fructe la alegere,
- ciocolata pt ornat
MOD DE PREPARARE TIRAMISU DE VARA:
Galbenusurile le frecam cu zaharul si apoi le punem pe baie de aburi. Cu telul amestecam pana incep sa se ingroase. Le dam la o parte si le lasam sa ajunga la temp camerei, invartim in ele din cand in cand. Mascarpone il mixam usor. Frisca o batem bine. Cand crema de galbenusuri s-a racit , adaugam mascarponele , amestecam pana se omogenizeaza, apoi la final frisca batuta. Piscoturile le inmuiem in cafeaua cu alcool si apoi asezam un strat intr-o cupa sau tava, apoi punem jumatate crema, jumatate din fructe . Urmatorul strat il facem la fel, piscoturi, crema, fructe si la final presaram putina cacao, apoi razuim ciocolata. Dam la rece minim 2 ore. Servim rece
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară