ghid pentru o viaţă împlinită

Desertul de duminica: Tiramisu de vara

Reteta de tiramisu este cea clasica, doar i-am adaugat cateva fructe pentru a-l improspata putin. E un deliciu!

Ghid complet pentru a face cadoul potrivit pentru fiecare ocazie și persoană

Treaba e că, într-adevăr, e foarte greu să ne hotărâm ce cadou să oferim cuiva. În ce buget... Vezi ofertele


INGREDIENTE NECESARE PENTRU TIRAMISU DE VARA:

tiramisu de vara

  • 200 gr piscoturi
  • 3 galbenusuri
  • 120 gr zahar
  • 250 gr mascarpone
  • 200 ml smantana pt frisca
  • 200 ml cafea cu lapte+ 1 lingura Baileys
  • fructe la alegere,
  • ciocolata pt ornat

MOD DE PREPARARE TIRAMISU DE VARA:

Galbenusurile le frecam cu zaharul si apoi le punem pe baie de aburi. Cu telul amestecam pana incep sa se ingroase. Le dam la o parte si le lasam sa ajunga la temp camerei, invartim in ele din cand in cand. Mascarpone il mixam usor. Frisca o batem bine. Cand crema de galbenusuri s-a racit , adaugam mascarponele , amestecam pana se omogenizeaza, apoi la final frisca batuta. Piscoturile le inmuiem in cafeaua cu alcool si apoi asezam un strat intr-o cupa sau tava, apoi punem jumatate crema, jumatate din fructe . Urmatorul strat il facem la fel, piscoturi, crema, fructe si la final presaram putina cacao, apoi razuim ciocolata. Dam la rece minim 2 ore. Servim rece

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Desertul de duminica: Tiramisu de vara.