INGREDIENTE NECESARE PENTRU TIRAMISU DE VARA:
- 200 gr piscoturi
- 3 galbenusuri
- 120 gr zahar
- 250 gr mascarpone
- 200 ml smantana pt frisca
- 200 ml cafea cu lapte+ 1 lingura Baileys
- fructe la alegere,
- ciocolata pt ornat
MOD DE PREPARARE TIRAMISU DE VARA:
Galbenusurile le frecam cu zaharul si apoi le punem pe baie de aburi. Cu telul amestecam pana incep sa se ingroase. Le dam la o parte si le lasam sa ajunga la temp camerei, invartim in ele din cand in cand. Mascarpone il mixam usor. Frisca o batem bine. Cand crema de galbenusuri s-a racit , adaugam mascarponele , amestecam pana se omogenizeaza, apoi la final frisca batuta. Piscoturile le inmuiem in cafeaua cu alcool si apoi asezam un strat intr-o cupa sau tava, apoi punem jumatate crema, jumatate din fructe . Urmatorul strat il facem la fel, piscoturi, crema, fructe si la final presaram putina cacao, apoi razuim ciocolata. Dam la rece minim 2 ore. Servim rece
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?