13 August 2015 publicat în Retete culinare 6 share-uri

Am cateva fixuri cand vine vorba de dovlecei: sa fie proaspeti, nu foarte mari, cu cat sunt mai mici cu atat sunt mai fragezi si dulci, si neaparat feliati subtire. Niciodata nu mi-au placut dovlecei pane taiati gros …unul din motivele pentru care atunci cand eram copil ii alegeam doar pe cei feliati subtire

Dificultate: medie

Timp de preparare: 60 de minute

INGREDIENTE NECESARE PENTRU DOVLECEI IN CRUSTA AROMATA:

  • 1 dovlecel mic
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 5 linguri pesmet cu varf
  • 3 linguri parmezan razuit fin
  • sare piper

MOD DE PREPARARE DOVLECEI IN CRUSTA AROMATA:

Dovleceii ii feliem, ii punem pe o tava si ii saram usor. Ii lasam acolo pana ne pregatim celelalte ingrediente. Avem nevoie de 3 farfurii: faina, oua batute bine cu putina sare si piper, parmezan + pesmet. Cand sunt toate pregatite, dovleceii ii stergem usor de apa lasata cu ajutorul unui servetel de bucatarie. Apoi ii dam prin faina, ou si la final pesmet cu parmezan. Intr-o tigaie punem la incins 3 linguri ulei de masline si prajim dovleceii pana runt rumeni pe ambele parti. dupa ce prajesc 2 ture imi place sa adaug ulei proaspat pt a nu se arde. Continuam pana terminam tot dovlecelul. Servim cald. Enjoy!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

O reteta recomandata de blogul /luckycake.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri