Dificultate: medie
INGREDIENTE NECESARE PENTRU INGHETATA DE PEPENE GALBEN:
- 500 gr pepene galben
- 250 ml frisca lichida
- 100 ml iaurt gras
- 2 linguri miere
MOD DE PREPARARE INGHETATA DE PEPENE GALBEN:
Taiem pepenele in doua si scoatem semintele. Curatam coaja si taiem miezul cubulete. Batem frisca lichida pana devine ferma. Punem in blender pepenele impreuna cu iaurtul si mierea. Mixam si apoi turnam peste frisca lichida. Amestecam pana la omogenizare. Dam la congelator pentru 3-4 ore.
Scoatem cu cateva minute inainte de servire din congelator.
Aceasta reteta a fost recomandatade blogul www.caietulcuretete.com/
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei