30 Iulie 2015 publicat în Retete culinare 42 share-uri

Pe vremuri cu temperaturi ridicate si foarte ridicate, cand nu-ti mai vine sa te apropi de aragaz te blochezi doar pe o singura mancare. Si aici, fiecare cu fixatia lui. Noi ne-a blocat la salata aceasta de pepene cu castraveti.

Iubim pepenele in toate modurile posibile, rece, facut limonada, in cocktailuri cu putin alcool, in combinatie cu feta, facut inghetata, in supe, in pizza sau pus pe grill. Ceea ce vrem sa spunem, de fapt, este ca am fi in stare sa punem pepene in orice. De asta aceasta l-am pus intr-o salata si a iesit pepenexcelent!

Sursa foto Shutterstock salata de pepene

INGREDIENTE NECESARE PENTRU SALATA DE PEPENE:

  • 1 bol cu bucati-cuburi de pepene rosu
  • 1 castravete cornison
  • 1/2 ceapa rosie
  • 3-4 linguri de otet balsamic
  • sare de mare
  • frunze proaspete de menta sau de busuioc

MOD DE PREPARARE SALATA DE PEPENE: Rade castravetele de coaja si taie-l cubulete. Ceapa rosie taie-o rondele subtiri. Intr-o castron pune cuburile de pepene, adauga castravetele si rondele de ceapa. Adauga otetul balsamic si un praf de seara si amesteca usor, dar bine, sa se combine toate gusturile. Asezoneaza cu frunze de menta sau de busuioc. Da salata la frigider pentru maxim 10 minute, dupa care savureaza in liniste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri