Iubim pepenele in toate modurile posibile, rece, facut limonada, in cocktailuri cu putin alcool, in combinatie cu feta, facut inghetata, in supe, in pizza sau pus pe grill. Ceea ce vrem sa spunem, de fapt, este ca am fi in stare sa punem pepene in orice. De asta aceasta l-am pus intr-o salata si a iesit pepenexcelent!
Sursa foto Shutterstock salata de pepene
INGREDIENTE NECESARE PENTRU SALATA DE PEPENE:
- 1 bol cu bucati-cuburi de pepene rosu
- 1 castravete cornison
- 1/2 ceapa rosie
- 3-4 linguri de otet balsamic
- sare de mare
- frunze proaspete de menta sau de busuioc
MOD DE PREPARARE SALATA DE PEPENE: Rade castravetele de coaja si taie-l cubulete. Ceapa rosie taie-o rondele subtiri. Intr-o castron pune cuburile de pepene, adauga castravetele si rondele de ceapa. Adauga otetul balsamic si un praf de seara si amesteca usor, dar bine, sa se combine toate gusturile. Asezoneaza cu frunze de menta sau de busuioc. Da salata la frigider pentru maxim 10 minute, dupa care savureaza in liniste.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?