Dificultate: medie
Timp de preparare: aprox 60 minute
INGREDIENTE NECESARE PENTRU NEGRESA CU CAISE:
- 250 ml lapte
- 250 gr unt
- 300 gr zahar
- 3 linguri cacao
- 3 oua
- 400 gr faina
MOD DE PREPARARE NEGRESA CU CAISE:
Laptele, zaharul, untul si cacao le punem pe foc pana se topeste untul si obtinem un lichid omogen. Lasam sa se raceasca. Adaugam faina, incorporam, apoi adaugam galbenusurile. Albusurile le batem spuma tare si le adaugam la compozitie.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si asezam deasupra caisele desfacute in doua, cu partea unde a fost samburele in jos. Dam la cuptor pana se rumeneste usor. Aluatul trebuie sa aiba consistenta umeda, daca il lasati mai mult decat trebuie va deveni uscat si innecacios.
Lasati sa se raceasca apoi taiati negresa in cuburi. Decorati cu frunzulite de menta.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul www.caietulcuretete.com/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară