Ideile de a prepara o limonada sunt infinite, lucru ce ne bucura enorm. Cum limonada este preferata noastra, incercam sa transformam toate fructele intr-una rece si buna de savurat pe terasa, in timp ce iti faci planuri pentru vacanta.

Avem limonada cu portocale, limonada cu ananas, limonada cu pepene, iar acum una cu visine.

Cum se face limonada cu visine:

Am desamburat o mana de visine, le-am spalat si le-am rasturnat intr-o halba de bere si le-am ametit cu o lingura vartoasa de miere. Am dat halba la frigider.

Am stors o lamaie mare (intr-un shaker e cel mai bine, eu am folosit o cana de cafea termoizolanta), am rupt cateva frunze de menta, am adaugat cateva feliute de lime si am pus cativa pestisori (adica bucati de gheata) peste. Am pus capacul, am agitat de cateva ori, am impartit continutul in mod egal in doua pahare si apoi le-am umplut cu apa plata.

Am scos visinele din frigider si am luat vreo doua linguri din amestec si am turnat peste amestecul de apa cu lamaie si menta. Am mai pus cateva bucati de gheata si mi-am baut paharul de limonada cu sorbituri mici, in timp ce notam pe un post-it toate locurile unde vreau sa ajung in mini-vacanta care incepe vineri.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul mansardacubunatati.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri