Sfat: Pentru ca supa sa aiba un gust intens, cumparati rosii de gradina, dintre cele mai zemoase. De asemnea, ajuta foarte mult ca busuiocul sa fie proaspat.
INGREDIENTE NECESARE PENTRU SUPA DE ROSII COAPTE:
- 6 rosii mari, bine coapte
- 1 ardei gras
- 1 ceapa rosie
- ulei de masline
- 6 frunze de busuioc proaspat
- sare de mare
- 1 ardei iute
MOD DE PREPARARE SUPA DE ROSII COAPTE:
Spala bine legumele. Taie rosiile in 4, ceapa rondele si ardeiul cubulete. Scoate semintele ardeiului iute si taie-l fasii. Intr-o tava de yena adauga toate legumele, stropeste-le cu ulei de masline, potriveste de sare si piper. Adauga frunzele de busuioc si da la cuptorul incins pentru 40-45 de minute. Te va anunta mirosul irezistibil al rosiilor si ardeiului copt cand sunt gata. Scoate tava din cuptor, lasa sa se raceasca un pic, dupa care transfera continutul intr-o oala. Cu ajutorul blenderului mixezi bine toate legumele. Daca doresti o supa mai lichida, poti adauga supa de legume sau apa calda.
Este dumnezeiasca daca razi niste cascal deasupra, pui niste patrunjel presarat, si arunci o mana de tortilla.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!