Sfat: Pentru ca supa sa aiba un gust intens, cumparati rosii de gradina, dintre cele mai zemoase. De asemnea, ajuta foarte mult ca busuiocul sa fie proaspat.
INGREDIENTE NECESARE PENTRU SUPA DE ROSII COAPTE:
- 6 rosii mari, bine coapte
- 1 ardei gras
- 1 ceapa rosie
- ulei de masline
- 6 frunze de busuioc proaspat
- sare de mare
- 1 ardei iute
MOD DE PREPARARE SUPA DE ROSII COAPTE:
Spala bine legumele. Taie rosiile in 4, ceapa rondele si ardeiul cubulete. Scoate semintele ardeiului iute si taie-l fasii. Intr-o tava de yena adauga toate legumele, stropeste-le cu ulei de masline, potriveste de sare si piper. Adauga frunzele de busuioc si da la cuptorul incins pentru 40-45 de minute. Te va anunta mirosul irezistibil al rosiilor si ardeiului copt cand sunt gata. Scoate tava din cuptor, lasa sa se raceasca un pic, dupa care transfera continutul intr-o oala. Cu ajutorul blenderului mixezi bine toate legumele. Daca doresti o supa mai lichida, poti adauga supa de legume sau apa calda.
Este dumnezeiasca daca razi niste cascal deasupra, pui niste patrunjel presarat, si arunci o mana de tortilla.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară