12:07, 19 Iulie 2015 publicat în Retete culinare

Deliciu de vara! Ce poate fi mai bun decat un cheesecake cu fructe de sezon ?

Dificultate: medie

INGREDIENTE NECESARE PENTRU CHEESECAKE CU CIRESE:

Citeste si:
Zahărul de cocos: un îndulcitor sănătos chiar și pentru diabetici
Zahărul de cocos: un...
  • 200 gr biscuiti
  • 75 gr unt
  • 400 gr crema de branza
  • 200 ml smanatana pt frisca
  • 150 gr zahar
  • 200 gr ciocolata alba
  • 1 plic gelatina granule
  • 300 gr cirese fara samburi
  • 100 ml apa
  • 50 gr zahar
  • 1 lingura faina

MOD DE PREPARARE CHEESECAKE CU CIRESE:

Biscuitii ii sfarmam in robotul de bucatarie, adaugam untul topit, amestecam bine pana se omogenizeaza. Punem biscuitii in tava de copt, apasam bine cu fundul unui pahar. Dam la rece pana pregatim crema. Mixam frisca cu zaharul pana se intareste. Apoi adaugam crema de branza si ciocolata topita pe baie de aburi. Gelatina o hidratam si o topim, fara a fierbe, si o adaugam peste crema. Amestecam bine si turnam jumatate peste blatul din biscuiti.Adaugam apoi jumatate din cirese, taiate in doua si restul de crema. Dam la rece peste noapte, sau minim 4 ore. Inainte de servire, cu ajutorul unui blender, mixam ciresele ramase impreuna cu apa si zaharul. Le punem la foc si cand incep sa fiarba adaugam faina. Fierbem pana incepe sa se ingroase. Il lasam pana se ajunge la temp camerei. Apoi scoatem cheesecake-ul si turnam sosul de cirese peste. Adaugam fulgi de migdale, cirese jumatati, decoratiuni de ciocolata.

Citeste si:
Sarea NEAGRĂ indiană sau Kala Namak: proprietăți vindecătoare unice
Sarea NEAGRĂ indiană sau Kala...

O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri