Dificultate: redusa
INGREDIENTE NECESARE PENTRU TOCANITA DE CIUPERCI:
- 500 gr ciuperci proaspete
- 1 ceapa mare
- 2 catei de usturoi
- 2 fire de cimbru
- 2 frunze de salvie
- 1 lingura pasta de tomate
- 3 rosii medii
- 1 lingura faina
- 500 ml supa clara de legume/ apa
- sare/piper
MOD DE PREPARARE TOCANITA DE CIUPERCI:
Ceapa o calim in 2 linguri ulei , apoi o scoatem pe o farfurie. Punem in tigaie inca 0 lingura de ulei si apoi punem ciupercile taiate felii. Le lasam pana scade zeama si incep sa se caleasca, sa prinda o crusta maronie. Adaugam ceapa si usturoiul razuit, pasta de tomate, condimentele si rosiile medii curatate de coaja si taiate cubulete si faina. Lasam 2 minute, apoi turnam jumatate din supa/ apa , lasam sa scaga pana la jumatate apoi adaugam apa ramasa. Lasam sa fiarba sosul pana scade la jumatate si se ingroasa. La final presaram patrunjel proaspat. Daca e nevoie asezonam dupa gust.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !