IN ACEST ARTICOL:
O reteta simpla si gustoasa atat pentru cei ce tin post cat si pentru ceilalti.

Dificultate: redusa

INGREDIENTE NECESARE PENTRU TOCANITA DE CIUPERCI:

  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • 2 fire de cimbru
  • 2 frunze de salvie
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 3 rosii medii
  • 1 lingura faina
  • 500 ml supa clara de legume/ apa
  • sare/piper

MOD DE PREPARARE TOCANITA DE CIUPERCI:

Ceapa o calim in 2 linguri ulei , apoi o scoatem pe o farfurie. Punem in tigaie inca 0 lingura de ulei si apoi punem ciupercile taiate felii. Le lasam pana scade zeama si incep sa se caleasca, sa prinda o crusta maronie. Adaugam ceapa si usturoiul razuit, pasta de tomate, condimentele si rosiile medii curatate de coaja si taiate cubulete si faina. Lasam 2 minute, apoi turnam jumatate din supa/ apa , lasam sa scaga pana la jumatate apoi adaugam apa ramasa. Lasam sa fiarba sosul pana scade la jumatate si se ingroasa. La final presaram patrunjel proaspat. Daca e nevoie asezonam dupa gust.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mâncare de dovlecei - Rețete delicioase cu dovlecei și tocănițe de dovlecei  Cele mai bune și nutritive preparate de toamnă pe care să le consumi în această perioadă Nu mai consuma ACESTE legume crude!

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri