Daca si tu te afli intr-o pasa de inspiratie culinara, afla ca nu esti singura. De cele mai multe ori dam vina pe temperaturile ridicate care ne iau orice sursa de inspiratie. Ne-am unit fortele si am selectat 3 retete care ne vor tine in viata zilele acestea.

FASOLE VERDE CU PIEPT DE PUI

INGREDIENTE NECESARE PENTRU FASOLE VERDE CU PIEPT DE PUI:

  • 600 gr fasole verde( proaspata am folosit eu , merge si congelata),
  • 1 ceapa medie,
  • 2 catei usturoi,
  • 2 rosii mari sau
  • 200 ml rosii conserva,
  • 200 ml supa clara de pui sau legume,
  • 300-400 gr piept pui,
  • 1 morcov, sare, piper, patrunjel verde

fasole verde cu piept de pui

MOD DE PREPARARE FASOLE VERDE CU PIEPT DE PUI:

Ceapa o taiem marunt si o calim in ulei de masline pana devine sticloasa, cam 5 minute, adaugam putina sare si piper, apoi punem fasolea, morcovul taiat cubulete mici si usturoiul razuit, lasam 2 minute, apoi adaugam rosiile si supa de pui. Lasam cam 15 minute, apoi adaugam pieptul de pui taiat fasii subtiri. Daca scade apa completam la nevoie, pana se face puiul dureaza cam 20 minute. Daca folosim fasole congelata atunci timpul de fierbere e putin mai mic. La final asezonam cu sare si piper, patrunjel verde si smantana daca va place ;) Enjoy !

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ce gatim in weekend.