FASOLE VERDE CU PIEPT DE PUI
INGREDIENTE NECESARE PENTRU FASOLE VERDE CU PIEPT DE PUI:
- 600 gr fasole verde( proaspata am folosit eu , merge si congelata),
- 1 ceapa medie,
- 2 catei usturoi,
- 2 rosii mari sau
- 200 ml rosii conserva,
- 200 ml supa clara de pui sau legume,
- 300-400 gr piept pui,
- 1 morcov, sare, piper, patrunjel verde
MOD DE PREPARARE FASOLE VERDE CU PIEPT DE PUI:
Ceapa o taiem marunt si o calim in ulei de masline pana devine sticloasa, cam 5 minute, adaugam putina sare si piper, apoi punem fasolea, morcovul taiat cubulete mici si usturoiul razuit, lasam 2 minute, apoi adaugam rosiile si supa de pui. Lasam cam 15 minute, apoi adaugam pieptul de pui taiat fasii subtiri. Daca scade apa completam la nevoie, pana se face puiul dureaza cam 20 minute. Daca folosim fasole congelata atunci timpul de fierbere e putin mai mic. La final asezonam cu sare si piper, patrunjel verde si smantana daca va place ;) Enjoy !
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară