FASOLE VERDE CU PIEPT DE PUI
INGREDIENTE NECESARE PENTRU FASOLE VERDE CU PIEPT DE PUI:
- 600 gr fasole verde( proaspata am folosit eu , merge si congelata),
- 1 ceapa medie,
- 2 catei usturoi,
- 2 rosii mari sau
- 200 ml rosii conserva,
- 200 ml supa clara de pui sau legume,
- 300-400 gr piept pui,
- 1 morcov, sare, piper, patrunjel verde
MOD DE PREPARARE FASOLE VERDE CU PIEPT DE PUI:
Ceapa o taiem marunt si o calim in ulei de masline pana devine sticloasa, cam 5 minute, adaugam putina sare si piper, apoi punem fasolea, morcovul taiat cubulete mici si usturoiul razuit, lasam 2 minute, apoi adaugam rosiile si supa de pui. Lasam cam 15 minute, apoi adaugam pieptul de pui taiat fasii subtiri. Daca scade apa completam la nevoie, pana se face puiul dureaza cam 20 minute. Daca folosim fasole congelata atunci timpul de fierbere e putin mai mic. La final asezonam cu sare si piper, patrunjel verde si smantana daca va place ;) Enjoy !
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!