CHIFTELE DE TON CU SOS DE IAURT
INGREDIENTE NECESARE PENTRU CHIFTELUTE DE TON CU SOS DE IAURT:
- 1 conserva de ton in apa
- 3 fire de ceapa verde
- 2 linguri de faina (puteti folosi pesmet)
- 1 ou
- 1/2 lingurita coaja rasa de lamaie
- sucul de la 1/2 de lamaie
- sare si piper dupa gust
Pentru sos:
Cu ce cadouri umplem coșul de Paște pentru copii?

- 2 linguri iaurt
- 1 fir de usturoi verde tocat marunt
- sare si piper dupa gust
MOD DE PREPARARE CHIFTELE DE TON CU SOS DE IAURT:
Se scurge bine conserva de ton de apa si se pune intr-un castron. Se zdrobesc bucatile de ton cu o furculita si se adauga ceapa verde tocata marunt si restul ingredientelor. Se amesteca bine ca sa se combine si se formeaza chiftelele de marimea dorita. Se pun intr-o tava pe hartie de copt si se dau la cuptor, incins la 180C, pana capata o culoare aurie (10-15 minute in functie de cuptorul fiecaruia). In acest timp se pregateste sosul de iaurt amestecand toate ingredientele. Cand chiftelele sunt gata se scot pe farfurie si se servesc cu sos de iaurt. Daca doriti puteti servi si o salata din spanac si ceapa verde. Este o cina sau o gustare usor de facut, delicioasa si fara multe calorii.
Saliva, un aliat prețios pentru a avea dinți albi și sănătoși

Incercati si voi aceste chiftele de ton cu sos de iaurt si veti vedea ca am dreptate.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul saffronanddates.blogspot.ae/
Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei