1 Iulie 2015 publicat în Retete culinare 14 share-uri

Vara se poarta mancarurile usoare, fara prea multe ingrediente sau metode complicate de preparare. Expertii culinari de la Delly va recomanda o reteta de vinete cu oua si cascaval preparata dupa o metoda indiana. Un experiment de incercat vara aceasta!

Timp de preparare: 60 minute

Dificultate: medie

INGREDIENTE NECESARE PENTRU VINETE CU OUA SI CASCAVAL:

  • 1 vanata mijlocie
  • 3 oua
  • 100 gr cascaval care se topeste usor, eu am folosit emmentaler
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lingurita condiment Garam masala
  • sare, boia ardei iute ( sau dulce)

MOD DE PREPARARE VINETE CU OUA SI CASCAVAL:

Intr-o tigaie care poate fi folosita si la cuptor, punem uleiul la incins si adaugam si vinetele cubulete si garam masala. Le lasam la prajit pana capata o culoare aurie, apoi facem 3 spatii pentru oua, dand vinetele putin la o parte. Punem ouale in tigaie cat tigaia este inca fierbinte, presaram putina sare peste toate si putina boia, apoi cascavalul taiat fasii subtiri. Dam la cuptorul preincalzit la 200 grade pana se topeste cascavalul apoi servim cu o salata de rosii. Pofta buna!

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri