Vara se poarta mancarurile usoare, fara prea multe ingrediente sau metode complicate de preparare. Expertii culinari de la Delly va recomanda o reteta de vinete cu oua si cascaval preparata dupa o metoda indiana. Un experiment de incercat vara aceasta!

Timp de preparare: 60 minute

Dificultate: medie

INGREDIENTE NECESARE PENTRU VINETE CU OUA SI CASCAVAL:

  • 1 vanata mijlocie
  • 3 oua
  • 100 gr cascaval care se topeste usor, eu am folosit emmentaler
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lingurita condiment Garam masala
  • sare, boia ardei iute ( sau dulce)

vinete umplute cu oua si cascaval

MOD DE PREPARARE VINETE CU OUA SI CASCAVAL:

Intr-o tigaie care poate fi folosita si la cuptor, punem uleiul la incins si adaugam si vinetele cubulete si garam masala. Le lasam la prajit pana capata o culoare aurie, apoi facem 3 spatii pentru oua, dand vinetele putin la o parte. Punem ouale in tigaie cat tigaia este inca fierbinte, presaram putina sare peste toate si putina boia, apoi cascavalul taiat fasii subtiri. Dam la cuptorul preincalzit la 200 grade pana se topeste cascavalul apoi servim cu o salata de rosii. Pofta buna!

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Vinete cu oua si cascaval in stil indian.