PORC MEXICAN CU MAMALIGA
Timp de preparare: 90 minute
Dificultate: medie
Îl vei adora: 5 Moduri în care poți consuma TURMERICUL

INGREDIENTE NECESARE PENTRU PORC MEXICAN CU MAMALIGA:
- aprox. 500 gr pulpa de porc
- 1 ceapa mare
- 1 chilli (sau 2, depinde cat de iute vreti voi sa fie mancarea)
- zeama de la o lime
- 2 linguri de zahar
- 2 frunze de dafin
- sare si piper
- 600 ml apa
- 200 gr malai
- 1 1/2 lingurita sare
- 2 linguri smantana
- 1/2 lingura unt
MOD DE PREPARARE PORC MEXICAN CU MAMALIGA:
Pulpa de porc, impreuna cu ceapa taiata rondele mari si restul ingredientelor, se pun intr-un vas si se lasa in slow cooker pentru aproximativ 6 ore.*
*daca nu aveti slow cooker, puteti pregati reteta la cuptor, intr-un vas de yena cu capac sau o oala de lut smaltuita; dati focul la minim si gatiti 2-3 ore.
Cand e gata carnea, pregatiti mamaliga, dand in clocot apa cu sare, adaugand in ploaie malaiul si amestecand pana se gateste. La final, adaugati smantana si untul si amestecati energic.
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Scoateti carnea din slow cooker si rupeti-o fasii cu furculita. Serviti cu sosul in care a fiert si inelele de ceapa.
Optional, puteti presara peste si fulgi de chilli.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră