INGREDIENTE NECESARE PENTRU NEGRESA CU ALUNE DE PADURE:
- 3 oua
- 150 gr zahar
- 100 gr ulei
- 150 gr faina
- 50 gr cacao
- 1/2 lingurita praf de copt
- aprox. 250 gr alune de padure
MOD DE PRERARE NEGRESA CU ALUNE DE PADURE:
Mix de musli pentru mama

Pregatiti mai intai alunele de padure, tocandu-le pentru cateva secunde in robotul de bucatarie. Nu trebuie sa le maruntiti pe toate, e in regula daca vor avea dimensiuni diferite.
Intindeti alunele intr-o tava de 20X30, tapetata cu hartie de copt si ocupati-va apoi de aluat.
Bateti bine ouale cu zaharul si cand aveti o crema pufoasa, adaugati trecptat si uleiul, amestecand in continuare.
O gustare dulce pentru Dragobete

Separat, amestecati faina, cacaoa, praful de copt si adaugati treptat in amestecul cu ou, pana aveti un aluat omogen si ciocolatos.
Turnati aluatul peste alunele din tava si coaceti aproximativ 30 de minute sau pana cand scobitoarea infipta in mijloc iese curata.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul mainbucatarie.blogspot.ro/
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră