INGREDIENTE NECESARE PENTRU NEGRESA CU ALUNE DE PADURE:
- 3 oua
- 150 gr zahar
- 100 gr ulei
- 150 gr faina
- 50 gr cacao
- 1/2 lingurita praf de copt
- aprox. 250 gr alune de padure
MOD DE PRERARE NEGRESA CU ALUNE DE PADURE:
Pregatiti mai intai alunele de padure, tocandu-le pentru cateva secunde in robotul de bucatarie. Nu trebuie sa le maruntiti pe toate, e in regula daca vor avea dimensiuni diferite.
Intindeti alunele intr-o tava de 20X30, tapetata cu hartie de copt si ocupati-va apoi de aluat.
Bateti bine ouale cu zaharul si cand aveti o crema pufoasa, adaugati trecptat si uleiul, amestecand in continuare.
Separat, amestecati faina, cacaoa, praful de copt si adaugati treptat in amestecul cu ou, pana aveti un aluat omogen si ciocolatos.
Turnati aluatul peste alunele din tava si coaceti aproximativ 30 de minute sau pana cand scobitoarea infipta in mijloc iese curata.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul mainbucatarie.blogspot.ro/
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie