Incepand de astazi, micul dejun va capata alte coordonate. Unele apetisante si hranitoare. Prepara aceaste retete micul dejun si vei avea o zi energica, dar si material bun de postat pe Facebook.

Cand vine vorba de mic dejunuri rapide, hranitoare si gustoase, ouale sunt intotdeauna cea mai buna alegere. Sunt usor de preparat, deloc costisitoare, frumos colorate, au o forma simpatica si iti vor tine de foame pana la pranz. Ce altceva iti poti dori de la un mic dejun?

Dar doar pentru ca sunt usor de prepararat, asta nu inseamna ca ar trebui sa prepari zi de zi aceeasi reteta cu oua. Mai ales cand sunt atatea optiuni. Desigur, omleta este buna din cand in cand, la fel si ouale fierte moi, insa iata ce sandvisuri interesante poti pregati cu oua.

BAGEL CU OU, AVOCADO SI SPARANGHEL

Ingrediente necesare: 1 bagel cu susan (sau o chifla), crema de branza, 1 avocado, 1 ou ochi, 8 fire de sparanghel fript pe grill, sos de rosii.
Cum se preparara: Procesul de preparare este extrem de simplu si destul de intuitiv. Taiem bagel pe jumatate, pe latime si asezam ingredientele in ordinea dorita. Si gata sandvisul!

หุหุ เค้ามาแย้วว#mynameisnapat #happyshakewithnapat

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ
Posted by My name is napat on Monday, 27 April 2015

SANDVIS CU OU, BRANZA TOPITA SI BACON

Ingrediente necesare: 2 felii de paine toast, crema de branza cu marar, 2 felii de branza topita, bacon prajit, un oua fiert.

Cum se preparara: Intr-o tigaie, caliti 2-3 minunte baconul. Asezati cele doua felii de paine. Pe fiecare intindeti crema de branza. Adaugati o felie de branza topita, oul fiert taiat felii, baconul prajit, cealalta felie de branza topita. Asamblati sandivsul si incalziti-l in tigaie, cateva minute.

เสียงปรบมือคือกำลังใจ วันนี้มีจังหวะแต่เช้า #mynameisnapatPosted by My name is napat on Tuesday, 31 March 2015

OUA IN PAINE LA CUPTOR

Ingrediente necesare: 2 felii de paine toast, pasta de rosii, pasta de avocado, 2 oua, parmesan, busuioc.

3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

Cum se preparara: Pe cele doua felii de paine se intinde uniform, cu ajutorul unei spatule, pasta de rosii. Apoi pasta de avocado. Cu ajutorul spatulei, se preseaza usor miezul si se aseaza oul spart. Se adauga parmesanul ras si busuiocul si se da la cuptor pentru 15 minute.

มาแย้วๆๆๆ #mynameisnapatPosted by My name is napat on Wednesday, July 22, 2015


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri