INGREDIENTE NECESARE PENTRU PATEURI CU LOBODA SI TELEMEA:
- 250 gr loboda proaspata
- 100 gr branza telemea
- 2 oua
- ceapa verde 2 bucati
- marar ( o legatura )
- foietaj frantuzesc
MOD DE PREPARARE PATEURI CU LOBODA SI TELEMEA:
Pui cu rosii si orez | Retete de diversificare

Cu o ora inainte punem aluatul la decongelat.
Loboda, ceapa si mararul se spala bine apoi se maruntesc. Intr-o tigaie adaugam 2 linguri de ulei si le calim pana se inmoaie bine. Lasam la racit.
Budinca de gris cu mere | Retete de diversificare

Foietajul il decupam cu o forma rotunda ( poate fi o cana ) pe o suprafata de lucru, pudrata cu faina.
Faramitam branza, apoi batem bine un ou si le amestecam cu loboda. Adaugam sare si piper. In mijlocul cercurilor de foietaj punem o lingura din compozitie.
Batem oul ramas cu care vom unge marginile foietajelor iar apoi acoperim umplutura cu o jumatatea de la foietaj.
Cu ajutorul unei furculite, presam mariginile ca sa nu iasa afara compozitia si facem cateva gauri deasupra foietajului. Cu ajutorul unei pensule, le ungem cu restul de ou si le coacem la 180 grade pana cand se rumenesc. Pofta buna!
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/
Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în școlile lor
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie