Daca una dintre rezolutiile pentru anul 2015 este sa consumi mai putine alimente fara gluten, afla ca este o investitie de avut in vedere pe termen lung. Si ca sa renunti la gluten, apelezi la cerealele integrale, care sunt pline de vitamine si minerale si, de asemenea, sunt foarte nutritive. Din aceasta categorie de cereale integrale, noi alegem bulgurul si il preparam cum ne pricepem mai delicios si gustos.

CIORBA DE VITEL CU LEGUME SI BULGUR

Ingrediente necesare pentru ciorba de vitel cu legume si bulgur: 1 rasol de vitel, 1 ceapa, 3 morcovi, 2 radacini de patrunjel, 1 pastarnac, 1/2 telina, 1 cana de mazare, 1 cana de broccoli, 1/2 cana conopida, 1/2 cana fasole verde, patrunjel verde, 1/2 cana bulgur, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare ciorba de vitel cu legume si bulgur: Puneti la fiert rasolul in apa rece cu sare si spumati cat este nevoie. Cand nu se mai ridica spuma, scoateti rasolul si lasati-l la racit. Adaugati in ciorba radacinoasele tocate si ceapa. Cand s-a racit rasolul, curatati carnea de pe oase, taiati-o sau sfasiati-o in bucatele mici si adaugati-le inapoi in ciorba. Cand legumele sunt (aproape) fierte, adaugati restul de legume (broccoli, conopida, mazare, fasole verde) si bulgurul. Mai lasati pe foc pana s-au fiert si acestea si la final adaugati verdeata. Optional o puteti acri cu bors, in zona noastra nu se prea foloseste si noi o preferam dulce.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

O reteta oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/

PUI UMPLUT CU BULGUR

Ingrediente necesare pentru pui umplut cu bulgur: doi pui dezosati, o cutie ciuperci, 2 cani bulgur brun, un praz potrivit (doar partea alba), 2 cepe potrivite, sare si piper pentru gust, 2 linguri ulei, boia de ardei, putin ulei de masline.



Mod de preparare pui umplut cu bulgur: Spalati bulgurul si lasati-l in apa la inmuiat vreo 10 minute. Taiati legumele si prajiti-le in ulei pana se inmoaie putin. Cand s-au inmuiat adaugati peste ele bulgurul scurs de apa. Mai lasati pe foc 5-10 minute amestecand continuu. Adugati sare si piper dupa gust. Opriti focul si lasati compozitia sa se raceasca putin. Intre timp spalati bine puiul si apoi bateti-l putin cu ciocanul de snitel. Sarati si piperati carnea pe toata suprafata. Puneti compozitia de mai sus in fiecare pui. Coase-ti apoi puiul cu ata de bucatarie. Eu am pus si cateva scobitori pentru mai multa siguranta. Puneti peste pui putin ulei de masline si boia de ardei si dati-l la cuptor (preincalzit la 200 C) pentru 70-80 minute sau pana cand puiul este rumenit frumos. Din cand in cand trebuie intors pentru a se rumeni pe ambele parti. Serviti-l cu garnitura de legume si salata.
Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

O reteta propusa de blogul saffronanddates.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri