Aceasta inventie este pe cale sa devina desertul verii. Un desert de care nu te vei plictisi nicicum si pe care vei dori sa-l prepari in fiecare zi.

Pentru cei care ar manca pizza la mic dejun, pranz si cina, avem o propunere excelenta. Pizza ca desert. Un altfel de pizza decat cea pe care o cunosti si o adori deja. O pizza pe care o vei iubi cel mai mult dintre toate pizzele pe care le-ai incercat pana acum. Nu stim cum nu ne-am gandit la asta pana acum. O pizza cu un aluat special cu topping de branza dulce si muuulte fructe de sezon.

INGREDIENTE PENTRU PIZZA CU FRUCTE:

Aluat: o cana de faina, jumatate de lingurita de praf de copt, jumatate lingurita de sare, 1/4 lingurita de bicarbonat de sodiu, o cana de unt la temperatura camerei, o cana de zahar, un ou si o lingurita de pasta de vanilie (puteti folosi si esenta de vanilie).

Topping: 226 grame de branza cremoasa dulce, o cana de zahar pudra, o lingurita de pasta de vanilie, 1/4 cana de budinca de lamaie si multe fructe proaspete (capsuni, kiwi, mure, afine, fragi, ananas)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri