Atunci cand vrei sa prepari o salata boeuf, cel mai mare chin la care suntem supusi (cel putin noua sa ni se pare) este curatarea cartofilor fierti. Implica mult timp, coaja se lipeste de maini si niciodata nu reusim sa-i curatm uniform. Daca si tu simti la fel, atunci trebuie sa vezi acest truc. Acest lucru nu se va mai intampla de acum incolo. O metoda ingenioasa ce te va ajuta sa economisesti timp bun in bucatarie.
Ce ai de facut - Inainte de a fierbe cartofii, cu ajutorul unui cutit, cresteaza fiecare cartof pe care vrei sa-l pregatesti, fix pe jumatate. De la un capat la celalalt.
Imunitatea copilului tău: cum o protejezi și cum o întărești pentru...

Apoi, pune cartofii in oala in care urmeaza sa-i fierbi, adauga apa si pune-i la fiert pana cartofii sunt gata. Scurge apa in care au fiert, trece cartofii printr-un jet de apa rece si lasa-i sa se raceasca. Apoi trage coaja de pe fiecare cartof. Vei vedea cat de usor se indeparteaza.
Simptomele banale pot ascunde probleme de sănătate serioase

Daca ai un truc mai bun, nu-l pastra doar pentru tine, poveste-ne despre el. Pentru ca e frumos sa impartasesti si cu altii!
Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în școlile lor
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie