Ciorba de varza
Ingrediente necesare pentru ciorba de varza:
- 1 varza alba potrivita
- 1 pastarnac
- 2 radacini patrunjel
- 3 morcovi
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 2-3 linguri pasta de tomate
- 1/2 lingurita chimen
- 1 - 2 lingurite cimbru
- 1/2 lingurita piper
- sare dupa gust
- ulei
Mod de preparare ciorba de varza:
Mai intai am curatat legumele, le-am tocat si le-am pus la calit in putin ulei.
Treptat am adaugat varza taiata. Eu am mai facut astfel de ciorbe cu varza taiata fideluta pe razatoare, dar varianta asta mie una mi s-a parut nepractica in momentul consumarii. De aceea prefer sa o toc de mana, in fasii ceva mai groase, dar mai scurte.
Am adaugat apa - cat sa acoperiti legumele si lasati sa fiarba incet, adaugand si mirodeniile. Cand s-a fiert varza, adaugati 2-3 linguri de bulion si mai lasati sa dea o data in clocot si sa prinda culoare. Ciorba de varza merge grozav cu paine prajita!
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân