12:04, 13 Aprilie 2015 publicat în Retete culinare50 share-uri

Stim cu totii ca orice gospodina vopseste, cu ocazia sarbatorilor de Paste, aproape un cos de oua. De trei, poate de patru ori mai multe oua decat este recomandat unei persoane sa consume. Stim ca traditia spune ca ouale vopsite de Paste se pot consuma 40 de zile, pana la Inaltare, insa nu putem face asta.

In caz ca vi se pare plictisitoare varianta de a consuma ouale pur si simplu, venim cu cateva idei de cum puteti experimenta cu ele in alte mancaruri.

Salata de cartofi si oua fierte:

Ingrediente necesare pentru salata de cartofi si oua fierte:

Citeste si:
10 rețete internaționale de salată îndrăgite de români
10 rețete internaționale de...
  • 300 gr cartofi mov
  • 300 gr cartofi albi
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 gogosar murat
  • 3-4 linguri maioneza
  • 1 ou
  • arpagic verde
  • sare. piper

Mod de preparare salata de cartofi si oua fierte:

Cartofii ii curatam, spalam taiem cuburi si ii punem la fiert in 2 oale separate in apa cu sare. Cand sunt fierti ii scurgem de apa si ii lasam sa se raceasca. Intre timp taiem punem oul la fiert 10 minute. Gogosarul murat il taiem cubulete mici, ceapa rosie o taiem solzisori. Cand cartofii s-au racit , adaugam ceapa, gogosarul , maioneza, sare si piper. Amestecam usor pana toate se amesteca. La final adaugam oul, fara sa mai amestecam, si arpagicul verde. Se poate servi prospata dar si rece, de la frigider.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/

Citeste si:
Alimente de sezon pline de beneficii, culoare și antioxidanți
Alimente de sezon pline de...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri