Salata de paste cu piept de pui, branza si ou
Ingrediente necesare pentru salata de paste cu piept de pui, branza si ou:
- 100 g paste
- 3 oua fierte tare
- 1/2 ceapa rosie
- 4 fire de ceapa verde
- 8-10 ciuperci
- 1-2 linguri ulei
- 1 piept de pui fiert sau la gratar
- 1/2 ardei gras
- cateva cubulete telemea de vaca
- sos pentru salata (aveti reteta mea aici )
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare salata de paste cu piept de pui, branza si ou:
Se fierb pastele in multa apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Se strecoara si se clatesc bine cu apa rece. Se taie in bucatele pieptul de pui si se amesteca cu pastele. Ceapa rosie se taie julienne, iar ceapa verde se taie pe diagonala. Ardeiul si 2 din cele trei oua se taie cubulete. Ciupercile se trag la tigaie in putin ulei.
Se amesteca pastele, ceapa rosie si 3/4 din ceapa verde, ciupercile, ouale, ardeiul gras si bucatelele de branza telemea cu pieptul de pui. Se pune sosul pentru salata si apoi se potriveste de sare si piper.
Se da la frigider cel putin 30 minute pentru ca aromele sa se amestece. In momentul servirii se decoreaza cu restul de ceapa verde si cu cate o jumatate de ou pentru fiecare portie.
O reteta recomandata de blogul saffronanddates.blogspot.ro/
Sursa main articol Shuttestock tartine cu oua
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!