PASCA DE PASTE: 3 retete de pasca bune de pus pe masa de Paste

12:04, 7 Aprilie 2015 publicat în Retete culinare

Se spune ca ,,O viata fara sarbatoare este ca un drum lung fara hanuri”. Orice sarbatoare este petrecuta in felul ei. Sarbatoarea Pastilor se petrece cu oua rosii, miel, vin rosu, cozonac si pasca. Pentru inspiratie, iti prezentam 3 retete de pasca, care mai de care mai bogata in mirodenii si ingrediente bine alese. Avem asa: pasca fara aluat, pasca cu ciocolata, pasca cu branza.

Pasca cu ciocolata

Daca v-ati plictisit de reteta traditionala de pasca cu branza si stafide, incercati una cu ciocolata. Rezultatul va fi spectaculos. In ceea ce priveste ingredientele, avem nevoie de urmatoarele : 500 gr de faina, 40 gr de unt, cateva linguri de iaur, 2 galbenusuri, 60 gr de zahar, 7 gr de drojdie uscata, 200 ml lapte,

Urmariti modul de preparare al retetei de pasca cu ciocolata in clipul de mai jos:

Citeste si:
Călătorie gastronomică: Cele mai iubite deserturi și prăjituri...
Călătorie gastronomică: Cele...

Citeste si:
Calatorie gastronomica: 12 deserturi divine de Craciun, care se...
Calatorie gastronomica: 12...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri