Se spune ca ,,O viata fara sarbatoare este ca un drum lung fara hanuri”. Orice sarbatoare este petrecuta in felul ei. Sarbatoarea Pastilor se petrece cu oua rosii, miel, vin rosu, cozonac si pasca. Pentru inspiratie, iti prezentam 3 retete de pasca, care mai de care mai bogata in mirodenii si ingrediente bine alese. Avem asa: pasca fara aluat, pasca cu ciocolata, pasca cu branza.

Pasca cu ciocolata

Daca v-ati plictisit de reteta traditionala de pasca cu branza si stafide, incercati una cu ciocolata. Rezultatul va fi spectaculos. In ceea ce priveste ingredientele, avem nevoie de urmatoarele : 500 gr de faina, 40 gr de unt, cateva linguri de iaur, 2 galbenusuri, 60 gr de zahar, 7 gr de drojdie uscata, 200 ml lapte,

Urmariti modul de preparare al retetei de pasca cu ciocolata in clipul de mai jos:

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului PASCA DE PASTE: 3 retete de pasca bune de pus pe masa de Paste.