7 Aprilie 2015 publicat în Retete culinare 1 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Se spune ca ,,O viata fara sarbatoare este ca un drum lung fara hanuri”. Orice sarbatoare este petrecuta in felul ei. Sarbatoarea Pastilor se petrece cu oua rosii, miel, vin rosu, cozonac si pasca. Pentru inspiratie, iti prezentam 3 retete de pasca, care mai de care mai bogata in mirodenii si ingrediente bine alese. Avem asa: pasca fara aluat, pasca cu ciocolata, pasca cu branza.

Pasca cu branza de vaci si stafide

Reteta traditionala de pasca cu branza de vaci si stafide. Cu aluat asemanator celui de cozonac si gust intens de stafide. Pentru aceasta reteta de pasca cu branza de vaci si stafide avem nevoie de urmatoarele: -aluat de pasca: 600 gr de faina alba, 250 ml lapte caldut, 100 ml ulei, 3 galbenusuri, 50 de gr unt topit, 10 gr drojdie uscata, 150 gr zahar, coaja rasa de la o lamaie, esenta de vanilie, un praf de sare; - umplutura: 750 gr branza dulce de vaci, 100 gr stafide, 30 gr merisoare uscate, 50 gr gris, 100 gr zahar, 2 albusuri, 2 galbenusuri, 2 pliculete zahar vanilat, coaja rasa de lamaie, marar, 50 ml esenta de rom, 1 pliculet praf de copt, 1 ou intreg.

Cum se preparara aceasta pasca cu branza de vaci si stafide, urmariti in clipul de mai jos:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri