Pasca cu branza de vaci si stafide
Reteta traditionala de pasca cu branza de vaci si stafide. Cu aluat asemanator celui de cozonac si gust intens de stafide. Pentru aceasta reteta de pasca cu branza de vaci si stafide avem nevoie de urmatoarele: -aluat de pasca: 600 gr de faina alba, 250 ml lapte caldut, 100 ml ulei, 3 galbenusuri, 50 de gr unt topit, 10 gr drojdie uscata, 150 gr zahar, coaja rasa de la o lamaie, esenta de vanilie, un praf de sare; - umplutura: 750 gr branza dulce de vaci, 100 gr stafide, 30 gr merisoare uscate, 50 gr gris, 100 gr zahar, 2 albusuri, 2 galbenusuri, 2 pliculete zahar vanilat, coaja rasa de lamaie, marar, 50 ml esenta de rom, 1 pliculet praf de copt, 1 ou intreg.
Cum se preparara aceasta pasca cu branza de vaci si stafide, urmariti in clipul de mai jos:
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară