Pasca cu branza de vaci si stafide
Reteta traditionala de pasca cu branza de vaci si stafide. Cu aluat asemanator celui de cozonac si gust intens de stafide. Pentru aceasta reteta de pasca cu branza de vaci si stafide avem nevoie de urmatoarele: -aluat de pasca: 600 gr de faina alba, 250 ml lapte caldut, 100 ml ulei, 3 galbenusuri, 50 de gr unt topit, 10 gr drojdie uscata, 150 gr zahar, coaja rasa de la o lamaie, esenta de vanilie, un praf de sare; - umplutura: 750 gr branza dulce de vaci, 100 gr stafide, 30 gr merisoare uscate, 50 gr gris, 100 gr zahar, 2 albusuri, 2 galbenusuri, 2 pliculete zahar vanilat, coaja rasa de lamaie, marar, 50 ml esenta de rom, 1 pliculet praf de copt, 1 ou intreg.
Cum se preparara aceasta pasca cu branza de vaci si stafide, urmariti in clipul de mai jos:
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse