Pasca cu branza de vaci si stafide
Reteta traditionala de pasca cu branza de vaci si stafide. Cu aluat asemanator celui de cozonac si gust intens de stafide. Pentru aceasta reteta de pasca cu branza de vaci si stafide avem nevoie de urmatoarele: -aluat de pasca: 600 gr de faina alba, 250 ml lapte caldut, 100 ml ulei, 3 galbenusuri, 50 de gr unt topit, 10 gr drojdie uscata, 150 gr zahar, coaja rasa de la o lamaie, esenta de vanilie, un praf de sare; - umplutura: 750 gr branza dulce de vaci, 100 gr stafide, 30 gr merisoare uscate, 50 gr gris, 100 gr zahar, 2 albusuri, 2 galbenusuri, 2 pliculete zahar vanilat, coaja rasa de lamaie, marar, 50 ml esenta de rom, 1 pliculet praf de copt, 1 ou intreg.
Cum se preparara aceasta pasca cu branza de vaci si stafide, urmariti in clipul de mai jos:
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie