Pachetelele de primavara sunt vedetele fast food-urilor in ultima vreme. Sunt usor de preparat, usor de transportat, usor de digerat. Reteta perfecta pentru un pranz sau o cina rapida.

Sa faci pachetelele de primavara la tine acasa, chiar nu este o treaba atat de complicata. Dar ce te faci daca pofta si foamea te iau pe nepregatite si nu ai aluatul acela special? Te uiti la clipul acesta si te apuci de treaba!

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Justin Chapple ne arata un truc foarte ingenios si la indemana oricui de a face pachetele de primavara fara a folosi aluat special. E nevoie sa urmati 3 pasi simpli pentru aceasta reteta extrarapida. In cazul in care nu aveti la indemana aluatul subtire pentru pachetelele de primavara, ganditi-va rapid la ce l-ar putea inlocui? Justin s-a gandit. A luat 5 felii de paine toast, a indepartat coaja si, cu ajutorul unui facalet, a intins bine fiecare felie de paine in parte. Le-a umplut pe fiecare cu amestecul de legume preparat in prealabil, le-a impachetat si hop! cu ele intr-o tigaie cu ulei incins. Dupa cateva minute, scoateti pachetelele rumene, intindeti-le pe un servetel care sa absoarba uleiul, scoateti sosul de soia si cina este servita!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum sa faci pachetele de primavara din felii de paine.