Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa crema de praz si cartofi:
- 20 gr unt
- 2 linguri ulei
- 1 buc praz
- 4 cartofi medii
- 1 catel de usturoi
- 200 ml smantana pt gatit
- cimbru
- sare / piper
- 100 gr carnati picanti
- 2 litri apa
Mod de preparare supa crema de praz si cartofi:
Intr-o oala punem untul si uleiul, cand untul s-a topit, adaugam prazul taiat felii subtiri. Il lasam la foc mediu, cam 7-8 mediu pana se inmoaie. Saram si piperam. Adaugam usturoiul razuit si cimbrul, amestecam usor. Adaugam cartofii, apa si lasam sa fiarba, pana cand cartofii sunt gata. La final adaugam smantana pt gatit. Gustam si asezonam dupa gust. Cu ajutorul unui bleder facem supa crema. Carnatii ii taiem felii subiri si ii prajim pana sunt usor crocanti. Servim imediat.
O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?