Pasionatii de bere sigur s-au gandit la asta, cel putin o data: daca as stii cum, mi-as face berea acasa, asa cum imi place mie. Ei bine, sa stiti ca orice se poate face acasa, cu putin interes si rabdare, pana si berea. Va prezentam acum o reteta de bere din ghimbir, pe care sa o experiementati cand aveti ceva timp liber.

In ceea ce priveste berea din ghimbir sunt 2 tipuri de oameni in lumea aceasta: cei care iubesc berea din ghimbir dulce, subtila si cei care vor sa simta adevarata aroma a ghimbirului. Desigur, sunt si cei care nu pot deloc cu berea din ghimbir, dar nu despre ei era vorba acum.

Dupa mai multe cautari aceasta versiune de bere din ghimbir pare pe gustul nostru. Asa ca ne-am gandit sa o impartasim cu voi.

Veti avea nevoie de urmatoarele ingrediente: 4 linguri de zahar brun, 1 radacina de ghimbir, rasa, sucul de la 3 lamai, o lamaie intreaga, apa minerala. Intr-un mojar, amestecati ghimbirul ras, pentru savoare, puteti pune lamaia rasa de coaja si taiata in bucati mici si zaharul. Amestescati bine bine, pana obtineti un mix intre toate ingredientele. Adaugati amestecul intr-o carafa. Puneti sucul de la cele 3 lamaie, dupa care umpleti carafa cu apa minerala. Lasati amestecul la infuzat timp de 10 minute. Dupa cele 10 minute, rezultatul nu va arata foarte baubil, deci veti folosi o strecuratoare, sa inlaturati amestecul solid. Adaugati cateva cuburi de gheata si menta pentru decor. Si acum aveti, doamnelor si domnilor, berea din ghimbir!

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Aceasta versiune nu contine alcool, deci este potrivita pentru intreaga familie.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum sa faci bere acasa? Bere din ghimbir.